Θλίψη στη Λάρισα: Πέθανε 17χρονος ποδοσφαιριστής από καρκίνο

Metrosport Team16 Ιουλίου 2024

Στη θλίψη έχει «βυθιστεί» η Λάρισα για τον χαμό του 17χρονου Θανάση Τζιότζιου, ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, ο οποίος έδινε «μάχη» με τον καρκίνο.

Σε ανάρτησή του ο πατέρας του, Άρης, ραγίζει καρδίες με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον γιο του:

«Θανασακο μου μαχητή μου λεβεντη αγάπη μου λατρεία μου παιχταρα μου!! Άγγελε μου ο Θεός σε ήθελε για την ποδοσφαιρικη ομάδα των αγγέλων!! Χωρίζουμε για λίγο αστέρι μου σύντομα θα είμαστε ξανά μαζί για να κάνουμε όλα εκείνα που λατρευαμε!! Δεν ξέρω πως να ζησω χωρις εσένα παιδαρε μου αφου από μικρός ήσουν το στήριγμα μου!! Καλη αντάμωση αγάπη μου ο παραδεισος σε περιμενει!!».

Την βαθιά της θλίψη για την απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή της Θανάση Τζιότζιου, εκφράζει με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

«Ο Θανάσης Τζιότζιος φόρεσε τη βυσσινί φανέλα το 2022 όταν έγινε μέλος της Κ17 της ΑΕΛ. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 18:30 από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Σύσσωμοι οι άνθρωποι της ΑΕΛ παριστάμεθα στην οδύνη των οικείων, εκφράζοντάς τους τα θερμά μας συλλυπητήρια για την πρόωρη απώλεια του αγαπητού Θανάση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.