Θετικό τεστ για τον Καμπανιακό κόντρα στην ΑΕΛ

Metrosport Team29 Αυγούστου 2024

Θετική ήταν η εικόνα του Καμπανιακού στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, παρά την ήττα στο πιο δύσκολο μέχρι τώρα, από πλευράς δυναμικότητας του αντιπάλου, φιλικό τεστ που έδωσε κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου προετοιμασίας του.
 Ο Καμπανιακός, ήταν αυτός που βρήκε πρώτος τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης με ωραίο σουτ του Νίκου Καθάριου. Οι Βυσσινί απάντησαν άμεσα όταν στο 21' η εκτέλεση κόρνερ από τον Barrientos βρήκε τον Βαφέα κι εκείνος με κεφαλιά ισοφάρισε για την ομάδα του. Δώδεκα λεπτά αργότερα η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την ανατροπή όταν ο Τριμμάτης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μωραΐτης κάνοντας το 2-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βενετικίδης, Τριμμάτης, Κοσσονού, Βαφέας, Ηλιάδης, Οικονόμου, Μπαριέντος, Μούργος, Κρητικός, Φατάι, Μωραΐτης.
Η ενδεκάδα της ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο: Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Γιανναράκης, Στάμου, Παπαδόπουλος, Παναγιωτίδης, Γιαξής, Στίνα, Ακόστα, Κ. Παπαγεωργίου, Πασάς.
Καμπανιακός (Κώστας Γεωργιάδης): Γιακουμής (46' Κασαπίδης), Ν. Καθάριος (46' Μανιός), Κολλαράς, Παπαστεριανός (72' Αλιμπαρούτης), Σέχου (80' Βοσκόπουλος), Σαρβανίδης (46' Παπακωνστανίνου), Π. Καθάριος (72' Σγουρής), Γαρύφαλλος (59' Μποζίδης), Διαμαντόπουλος (46' Κωτσόπουλος), Έππας, Φροσύνης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.