Θετικό τεστ για τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου

Metrosport Team14 Αυγούστου 2024

Σοβαρός, πειθαρχημένος και ουσιαστικός ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, κέρδισε 5-0 τον Ερμή Εξοχής στο πρώτο φιλικό της φετινής του προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της SL2.

Η ομάδα του Γιώργου Κυριαζή παρουσίασε μέρος της δουλειάς που γίνεται και πήρε δίκαια την φιλική νίκη.

Το σκορ άνοιξε νωρίς για τους γηπεδούχους, όταν σε κόντρα επίθεση ο Κόλα πήρε την πάσα απο τον Μπάλλα και με εύστοχο σουτ απο πλάγια "έγραψε" το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα σε εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων, ο Μπάλλας με κοντινό πλασέ θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και στο 42΄ο Κρυεμάντι με όμορφο δυνατό πλασέ απο δεξιά θα κάνει το 3-0, σκορ με το οποίο θα ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Νωρίτερα στο 26΄ο Κατσαβάκης θα σουτάρει δυνατά με την μπάλα να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι του Δεληγιαννίδη, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Κρυεμάντι στο 33΄.Το 2ο μέρος θα ξεκινήσει με γκολ για τον Εθνικό, με τον Κριμιτζά να κάνει το 4-0 και λίγο πρίν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ο Μπάλλας θα διαμορφώσει το τελικό 5-0.

Ο Γιώργος Κυριαζής ξεκίνησε με τους:Καραγκιόζη (30΄Μαντζάρης, 60΄Μπαλάφας), Κόλα, Μακρυδάκη, Κλιγγόπουλο, Miyenga, Μπάλλα, Κατσαβάκη, Σιατραβάνη, Νότα, Κρυεμάντι και Τσουμάνη.Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Κόκκορης, Τουλίκας Β., Κριμιτζάς, Ιατρούδης, Ζουκάν, Γιαλαμίδης και Βαρυτιμίδης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.