Θετική η UEFA για παρουσία ΠΑΟΚτσήδων στο γήπεδο της Γαλατά-Το πρώτο «εμπόδιο»

Κώστας Πετρωτός02 Σεπτεμβρίου 2024

Η κλήρωση του ΠΑΟΚ στο league stage του Europa League δημιούργησε προοπτικές για αξιοσημείωτες εκδρομές των οπαδών του Δικεφάλου (Κωνσταντινούπολη, Μάντσεστερ, Σαν Σεμπαστιάν), ωστόσο, ειδικά για το ματς με την Γαλατασαράι στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος, υπάρχει ο φόβος του να μπει «stop» για λόγους ασφαλείας λόγω των ιδιαίτερων ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Metrosport.gr, η UEFA, στις πρώτες επαφές της με τις ομάδες, εμφανίζεται καταρχάς θετική να επιτρέψει να εφαρμοστεί ο κανονισμός που υποχρεώνει την γηπεδούχο τουρκική ομάδα να δώσει το 5% των εισιτηρίων της χωρητικότητας του γηπέδου. Αν η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία συνεχίζει να τηρεί αυτή την στάση-και με την σημείωση ότι δεν θα υπάρχει κρατική παρέμβαση-δημιουργείται η προοπτική 2.700 εισιτήρια να πάνε σε φίλους του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, υπάρχει ένα πρώτο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί. Στο πρόσφατο παιχνίδι της Γαλατά με την Γιουνγκ Μπόις δημιουργήθηκαν επεισόδια και υπάρχει ενδεχόμενο η Πειθαρχική της UEFA, κατά την εκδίκαση τις επόμενες μέρες, να αποφασίσει ακόμη και τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών.

Μίτινγκ στην Νιόν παρουσία όλων των ομάδων που μετέχουν στο league stage

Νεότερες πληροφορίες συνολικά για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο league stage του Europa League αναμένεται να υπάρχουν στο διήμερο 4-5 Σεπτεμβρίου, καθώς στην Νιόν της Ελβετίας θα βρεθούν οι εκπρόσωποι των ομάδων για να συζητήσουν τα οργανωτικά των αγώνων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.