Θεσσαλονίκη: Ασφαλτόστρωση στην Εγνατία, πού επιστρέφουν τα πασαλάκια

Metrosport Team13 Ιουνίου 2024

Μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να ξεκινήσουν τα έργα ασφαλτόστρωσης στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Εγνατία.

Παράλληλα και στο πλαίσιο της αποφυγής διπλοπαρκαρισμένων οχημάτων, πρόκειται να τοποθετηθούν ξανά πλαστικά πασαλάκια σε κεντρικές οδούς της πόλης.

Σε ασφαλτόστρωση προχωρά ο Δήμος Θεσσαλονίκης σ’ έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης, την οδό Εγνατία στο τμήμα της από το Συντριβάνι προς ανατολικά και στις δύο κατευθύνσεις.

Οι εργασίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα επόμενα Σαββατοκύριακα μέσα στο καλοκαίρι, προκειμένου να μην προκληθούν πρόσθετα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Το τμήμα της οδού Εγνατία, από το Συντριβάνι ως την πλατεία Δημοκρατίας, θα πραγματοποιηθεί αργότερα όταν θα ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου αστικής αναζωογόνησης.

Εντός των επόμενων ημερών θα ξεκινήσει η παρέμβαση αποκατάστασης στο πλακόστρωτο της οδού Ελένης Ζωγράφου που οδηγεί στο νοσοκομείο «Αγιος Δημήτριος».

Παράλληλα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να επιστρέψουν τα πλαστικά πασαλάκια σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, μεταξύ άλλων στην οδό Ερμού, Μητροπόλεως και στη λεωφόρο Στρατού.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.