Θεσσαλονίκη: Βίασαν 23χρονο και ανέβασαν στο διαδίκτυο βίντεο του βιασμού

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2024

Αποτροπιασμό προκαλεί ο καταγγελλόμενος βιασμός ενός 23χρονου στη Θεσσαλονίκη, με το θύμα να καταγγέλει ότι οι τρεις δράστες ανέβασαν το βίντεο του βιασμού στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο συλληφθέντες, ένας 43χρονος Έλληνας και ένας 33χρονος Ιρανός, μαζί με τον συνεργό τους, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής κακοποίησαν σεξουαλικά σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Μενεμένης τον 23χρονο, ενώ παρά τη θέλησή του βιντεοσκοπούσαν τις γενετήσιες πράξεις σε βάρος του.

Αμέσως μετά, του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, τραπεζική κάρτα, ρολόι χειρός, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή.

Από την πλευρά του, το 23χρονο θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης για εξέταση από ιατροδικαστή με τα στοιχεία να αποστέλλονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, ληστεία και παράβαση του Νόμου περί προστασίας των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.