Θεσσαλονίκη: Τσιρίδες και σοβαροί τραυματισμοί μετά από απότομο φρενάρισμα λεωφορείου

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2024

Ο απόλυτος χαμός σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (4/9), μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην οδό Βασιλίσσης Όλγας στη Θεσσαλονίκη.

Ο πεζός προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο, από σημείο που δεν υπήρχε διάβαση, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην πορεία του λεωφορείου, ο οδηγός του οποίου προχώρησε σε απότομο φρενάρισμα που οδήγησε στον τραυματισμό αρκετών ατόμων.

Μάλιστα, από το φρενάρισμα τραυματίστηκαν οι επιβάτες του λεωφορείου, αρκετοί εκ των οποίων έπεσαν κάτω και χτύπησαν, ενώ ο πεζός είναι καλά στην υγεία του.  

«Έσπασαν τα τζάμια»

Όπως αποκάλυψε επιβάτης του λεωφορείο, τα τραύματά της από το τροχαίο είναι αρκετά σοβαρά, καθώς χτύπησε το πόδι της, ενώ ράγισε και το πλευρό της.

«Ήμουν μέσα στο λεωφορείο, όρθια, και κρατιόμουν και ο οδηγός, θεωρώ ότι αυτό παίζει ρόλο γιατί από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο λεωφορείο είδα ότι τρέχει, ‘κοκκαλώνει’ με μια ταχύτητα ‘χ’, το διπλό λεωφορείο και γίνεται ένας πανζουρλισμός. 

Όσοι ήμασταν όρθιοι όλοι πέσαμε κάτω, τσιρίδες, φωνές, μια κοπέλα έπεσε πάνω στο παράθυρο, έσπασαν τα τζάμια, βγήκε το κεφάλι της έξω από τα τζάμια. Κανένας δεν είχε αίματα. Εγώ, μια κυρία που χτύπησε τη μύτη της στο μπροστινό κάθισμα γιατί αυτή καθόταν, μία άλλη κοπέλα η οποία την είδα στο νοσοκομείο να φεύγει με νάρθηκα όλο μπροστά και στον λαιμό της. Αυτή πονούσε πάρα πολύ στην κλείδα», επεσήμανε η τραυματίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.