Θεσσαλονίκη: Σύριος καρφώθηκε σε κολωνάκια, μετά από καταδίωξη της αστυνομίας

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2024

Μια ακόμη «κινηματογραφική καταδίωξη έλαβε χώρα στα στενά της Θεσσαλονίκης, όταν οι αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντόπισαν χθες το μεσημέρι 32χρονο υπήκοο Συρίας να κινείται με όχημα που έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το thestival.gr, o οδηγός προκειμένου να αποφύγει επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, διαταράσσοντας έτσι την ασφάλεια των συγκοινωνιών και δημιουργώντας κίνδυνο για τους υπόλοιπους χρήστες της οδού. Κατά τις ενέργειές του αυτές έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο προκαλώντας φθορές σε κολονάκια. Εν τέλει, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο πεζής καταδίωξης

Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι το όχημα έφερε παραποιημένο αριθμό πλαισίου, ενώ σημειώνεται ότι ο δράστης υπέδειξε φωτοτυπία άδειας κυκλοφορίας αλλοδαπής Αρχής που ήταν εμφανώς πλαστή.

Το όχημα κατασχέθηκε και ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.