Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 26χρονη βρεφονηπιοκόμος - Κοριτσάκι εντοπίστηκε έξω από τον παιδικό σταθμό

Metrosport Team27 Αυγούστου 2024

Στη σύλληψη μίας 26χρονης βρεφονηπιοκόμου προχώρησε χθες Δευτέρα (26/8) η αστυνομία της Θεσσαλονίκης, καθώς ένα κοριτσάκι 2,5 ετών που είχε παραλάβει λίγο νωρίτερα  και το οδήγησε σε αίθουσα απασχόλησης, διέφυγε της προσοχής της και βγήκε μόνο του έξω από τον παιδικό σταθμό.

Το παιδί εντοπίστηκε έξω από το κτίριο του παιδικού σταθμού στη Θεσσαλονίκη σε πλακόστρωτο δρόμο. Η ανήλικη παραδόθηκε στη μητέρα της και είναι καλά στην υγεία της.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και σε βάρος της 26χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη, συνελήφθη 26χρονη ημεδαπή, καθώς πρωινές ώρες χθες (26-08-2024), ενώ εργαζόταν ως βρεφονηπιοκόμος σε παιδικό σταθμό, ανήλικη που είχε παραλάβει νωρίτερα και την οποία οδήγησε σε αίθουσα απασχόλησης, διέφυγε την προσοχή της και εντοπίστηκε να κινείται σε πλακόστρωτο δρόμο, εξωτερικά του κτηρίου του παιδικού σταθμού. Η ανήλικη παραδόθηκε στην μητέρα της και είναι καλά στην υγεία της», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ..

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.