Θεσσαλονίκη: Φουγάρο οικοδομής έπεσε σε... τραπεζοκαθίσματα!

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2024

Σε τραπεζοκαθίσματα εστιατορίου που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έπεσε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (30/9) φουγάρο από οικοδομή, που αποκολλήθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων.

Όπως αποκάλυψε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, Γιώργος Δημαρέλος, το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης και Προξένου Κορομηλά, σημαίνοντας συναγερμό στις αρμόδιες αρχές για την απομάκρυνση του επικίνδυνου φουγάρου.

Μάλιστα, ο δρόμος αποκλείστηκε και το ξενοδοχείο που λειτουργεί στην περιοχή προσφέρθηκε με δικά του έξοδα να αποκατασταθεί η ασφάλεια  στην περιοχή, χρηματοδοτώντας την απομάκρυνση του επικίνδυνου φουγάρου.

Η ανάρτηση του Γιώργου Δημαρέλου

«Επειδή τα καλά πράγματα πρέπει να λέγονται, θέλω να μοιραστώ τι συνέβη χθες και σήμερα στη Χρυσοστόμου Σμύρνης, που λίγοι πήραν χαμπάρι λόγω της αστραπιαίας αντίδρασης και του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Πυροσβεστικής, αλλά κυρίως λόγω της διοίκησης του ξενοδοχείου Δάιος.

Χθες, γύρω στις 00:30 ακούστηκε ένας εκκωφαντικός κρότος από τη γωνιακή πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης και Προξένου Κορομηλά. Λόγω των ισχυρών ανέμων, το φουγάρο που εξυπηρετούσε το… Σνούπι για όσους θυμούνται, και που ακόμα στεκόταν στην ταράτσα της οικοδομης, έπεσε και σταμάτησε όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Πρώτα όμως ένα κομμάτι από το φουγάρο αποκολλήθηκε και για καλή τύχη όσον καθόντουσαν στο εστιατόριο από κάτω, έπεσε πάνω στις ομπρέλες και ευτυχώς δεν είχαμε θύματα.

Αμέσως ήρθε η Πυροσβεστική και εγώ εκ μέρους του Δήμου, ως πολιτικός προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας και νωρίς το πρωί οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου. Ο δρόμος αποκλείστηκε και χωρίς να χρειαστεί να μπλέξουμε σε γραφειοκρατικές διαδικασίες το ξενοδοχείο προσφέρθηκε με δικά του έξοδα να αποκατασταθεί η ασφάλεια για όλους στην περιοχή χρηματοδοτώντας την απομάκρυνση του επικίνδυνου φουγάρου.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση του ξενοδοχείου γιατί ανέλαβε τα σημαντικά έξοδα μιας εργασίας, ως μη όφειλε. Πόσο καλύτερη θα ήταν η πόλη μας, αν όλοι μας κάναμε πολύ μικρότερα πράγματα, ως οφείλουμε».

* Πηγή φωτογραφίας: Facebook / Giorgos Dimarelos

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.