Θεσσαλονίκη: Σε ποιον δήμο ζητούν κάμερες και γιατί (vid)

Metrosport Team30 Μαΐου 2024


Κάμερες ασφαλείας σε όλους τους δημόσιους χώρους ζητούν να τοποθετηθούν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, λόγω της άκρατης εγκληματικότητας στην πόλη.

Συγκεκριμένα, όλοι και περισσότεροι κάτοικοι των δήμων Πυλαίας - Χορτιάτη είναι έχουν πέσει θύματα διαρρήξεως, ούτε μια, ούτε δυο αλλά τουλάχιστον πέντε φορές!

Μάλιστα, ένας από τους κατοίκους ήρθε αντιμέτωπος πρόσωπο με πρόσωπο με τρεις διαρρήκτες, που επιχείρησε να τους διώξει από το σπίτι του… με σκουπόξυλο.

Όπως λέει ο ίδιος, πάνω στον πανικό του τη στιγμή εκείνη πήρε ότι βρήκε μπροστά του και προσπάθησε να απωθήσει τον δράστη, που τελικά δεν ήταν ένας αλλά τρεις, που δε δίστασαν να τον κυνηγήσουν.

«Το τελευταίο δίμηνο πραγματικά έχει στελεχωθεί από τις ειδικές ομάδες πρόληψης και καταστολής εγκλήματος η ανατολική πλευρά της πόλης και ο δικός μου δήμος και η τελευταία ενημέρωση, που έχω απο τον διοικητή ασφαλείας είναι ότι τα περιστατικά σε ένα αριθμό περίπου 70% έχουν μειωθεί για την περιοχή. Αυτό όμως δεν πρέπει να κάνει κανέναν να εφησυχάζει πρέπει να ενταθούν τα μέτρα αστυνόμευσης», τονίζει ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και μια πρωτοβουλία κατοίκων, βρίσκεται διαδικτυακή συγκέντρωση υπογραφών ζητώντας ενίσχυση αστυνομικών τμημάτων, τοποθέτηση καμερών σε δημόσιους χώρους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.