Θεσσαλονίκη: Σε ποια σημεία θα συνεχιστούν σήμερα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης

Metrosport Team20 Ιουλίου 2024

Κανονικά θα συνεχιστούν και το Σάββατο (20/7) οι εργασίες ασφαλτόστρωσης αυτή τη φορά σε τμήματα της οδού Κ. Καραμανλή, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τηνανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Σάββατο (20/07), κατά τις ώρες 06:00 – 18:00, θα εκτελεστούν εργασίες:

  • Στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος της οδού Κ. Καραμανλή, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Παπάφη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Γρ. Λαμπράκη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Κ. Καραμανλή, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά, θα διεξάγεται από το ελεύθερο αριστερό μέρος του οδοστρώματος του ιδίου ρεύματος πορείας.

  • Στο αριστερό μέρος του οδοστρώματος της οδού Κ. Καραμανλή, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Παπάφη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Γρ. Λαμπράκη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Κ. Καραμανλή, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά, θα διεξάγεται από το ελεύθερο δεξιό μέρος του οδοστρώματος του ιδίου ρεύματος πορείας.

Επισημαίνεται ότι συνεπεία των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Γρ. Λαμπράκη, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κατσιμίδη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Κ. Καραμανλή. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται δια μέσω των οδών Παπάφη, Κατσιμίδη και τους γύρω δρόμους της περιοχής, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή των οδών Κ. Καραμανλή με Παπάφη θα διεξάγεται κανονικά καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.