Θεσσαλονίκη: Προσπάθησε να βιάσει γυναίκα ενώ αναζητούνταν για... βιασμό!

Metrosport Team01 Ιουνίου 2024

Την απόλυτη φρίκη έζησε χθες (31/5) τα ξημερώματα μιας 33χρονη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ένας 34χρονος Νοτιοαφρικανός προσπάθησε να τη βιάσει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, η 33χρονη, ρωσικής καταγωγής, έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού την ώρα που έμπαινε στην πολυκατοικία που εκείνη έμενε, με τον δράστη να καταφέρνει να εισέλθει εντός αυτής και αφού χτύπησε τη γυναίκα, προσπάθησε να τη βιάσει.

Μάλιστα, την έσυρε τραβώντας της τα ρούχα, με εκείνα να ξεφεύγει ευτυχώς από τα χέρια του παραλίγο βιαστή της και να φωνάζει βοήθεια. Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που περιπολούσαν στην ευρύτερη περιοχή, έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να συλλάβουν τον 34χρονο δράστη.

Όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με το οποίο διατασσόταν η σύλληψη και προσαγωγή του, για βιασμό.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

«Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, στο πλαίσιο περιπολίας τους στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, ξημερώματα της 31-05-2024, αντιλήφθηκαν γυναίκα να αναζητά βοήθεια.


Κατά τη διερεύνηση του περιστατικού προέκυψε ότι, λίγο πριν, 34χρονος αλλοδαπός την ακολούθησε εντός οικοδομής που διαμένει και με συνεχή χρήση σωματικής βίας την έσυρε τραβώντας της τα ρούχα. Η παθούσα, η οποία είναι 33χρονη αλλοδαπή γυναίκα, κατάφερε να εξέλθει της πολυκατοικίας, ενώ οι αστυνομικοί αναζήτησαν και συνέλαβαν άμεσα τον δράστη. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.