Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε «τρικάβαλο» με τα παιδιά του και χωρίς κράνη! (vid)

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2024

Σοκάρουν οι εικόνες που έρχονται από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, αλλά και τη Λεωφόρου Κηφισού στην Αθήνα, με οδηγούς μηχανών να οδηγούν «τρικάβαλο», έχοντας μάλιστα πάνω στη μηχανή ανήλικα μικρά παιδιά, χωρίς κράνη.

Παρά τα μέτρα και την αυστηροποίηση των ποινών, κάποιοι όπως φαίνεται αδιαφορούν προκλητικά και θέτουν σε κίνδυνο ζωές. Τη δική τους κι πολλές φορές ακόμα και των μικρών παιδιών που μεταφέρουν.

Οδηγός που έβλεπε απέναντί του, το «τρικάβαλο» στον Εύοσμο δήλωσε συγκλονισμένος στην εκπομπή Mega Live News, λέγοντας ότι στην περιοχή βρίσκεται πολύ κοντά ένα σχολείο και πολλοί γονείς, όπως λέει, παίρνουν τα παιδιά τους, με… αυτόν τον τρόπο τα μεσημέρια.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε σε φανάρι, με το κοριτσάκι όρθιο μπροστά στον οδηγό να κρατάει το τιμόνι και πίσω ένα ανήλικο αγόρι να έχει γύρει το σώμα του από την κούραση.

Από την άλλη, στην Αθήνα φαίνεται στο παρακάτω βίντεο ένα μικρό παιδί χωρίς κράνος να στέκεται μπροστά από τον οδηγό της μηχανής, με οδηγό που περνάει από δίπλα και να καταγράφει αυτές τις εικόνες. Χωρίς κράνος βρισκόταν και η γυναίκα που καθόταν «τελευταία», με μια τσάντα στην πλάτη της.

Το μηχανάκι φέρεται να ανέπτυξε ισχυρή ταχύτητα με τρεις ανθρώπινες ζωές να… κρέμονται από μία κλωστή.

Μάλιστα, στα βίντεο της εκπομπής παρουσιάζεται και μία παράσυρση πεζού στη Θεσσαλονίκη, από οδηγό μηχανής, με αυτόπτη μάρτυρα να βιντεοσκοπεί το περιστατικό και να λέει ότι η συγκεκριμένη παράσυρση είναι αποτέλεσμα διπλού λάθους, με ευθύνη οδηγού και πεζού.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τα σοκαριστικά περιστατικά:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.