Θεσσαλονίκη: Με πιστόλια και λοστούς λήστευαν καταστήματα σε Χαριλάου και Νεάπολη

Metrosport Team25 Ιουνίου 2024

Πρωτοφανής η αγριότητα μελών σπείρας ληστών που εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της ασφάλειας - Στη φυλακή ο ένας, απελάθηκε ο δεύτερος.

ρόμο προκαλούσαν σε κάθε επίθεσή που διέπρατταν μέλη συμμορίας που επιβαρύνονται για δύο ληστείες και μία απόπειρα διάρρηξης μέσα σε μόλις δέκα ημέρες τον περσινό Ιανουάριο σε περιοχές της Θεσσαλονίκης. Όπως διακρίνεται και σε βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης που εξασφάλισε η Voria.gr οι ληστές που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, κρατώντας όπλα και έναν λοστό ακινητοποιούσαν τους υπαλλήλους των καταστημάτων.

Οι ληστείες εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα των αστυνομικών του τμήματος εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι ταυτοποίησαν τον κατηγορούμενο ως επικεφαλής της συμμορίας 36 χρόνων, ο οποίος είναι ήδη στις φυλακές καθώς συνελήφθη για ναρκωτικά. Επίσης ταυτοποιήθηκε ένας 27χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί επειδή ήταν παράνομα στη χώρα και απελάθηκε, ενώ αναζητείται ένας 25χρονος τα στοιχεία του οποίου επίσης είναι γνωστά στις αρχές. Η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό άλλων δύο.

Στις εικόνες που αποτυπώθηκε η έφοδος των ληστών σε κατάστημα αλυσίδας ψιλικών και καφέ στην περιοχή Χαριλάου που έγινε στις 31 Ιανουαρίου 2023 διακρίνονται οι τρεις να επιτίθενται στον υπάλληλο κρατώντας οι δύο ένα πιστόλι και ο τρίτος έναν λοστό. Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους και ήδη διαβιβάστηκε σε ανακριτή από το συγκεκριμένο κατάστημα άρπαξαν 1.850 ευρώ.

πηγή: voria.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.