Θεσσαλονίκη: Μάλωσε με υπάλληλο νυχτερινού κέντρου και πυροβόλησε μέσα στον κόσμο

Metrosport Team14 Απριλίου 2024

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου ένας 31χρονος πυροβόλησε ανάμεσα σε κόσμο.

Ο άνδρας μάλωσε με υπάλληλο νυχτερινού κέντρου και στη συνέχεια πυροβόλησε δίχως δισταγμό ενώ από το σημείο περνούσαν άλλοι άνθρωποι.

Συνελήφθησαν τρία άτομα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, έπειτα από επεισόδιο με πυροβολισμό που σημειώθηκε έξω από κέντρο διασκέδασης στη δυτική Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/4).

Την υπόθεση εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που συνέλαβαν τρεις ημεδαπούς ηλικίας 31, 26 και 41 ετών.

Εις βάρος τους σχηματίσθηκε, κατά περίπτωση, δικογραφία για παράβαση των Νόμων περί όπλων, περί ναρκωτικών, για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και για υπόθαλψη εγκληματία.

Ο 31χρονος πριν την είσοδό του στο κέντρο διασκέδασης όπου είχε μεταβεί με τους άλλους δύο συλληφθέντες και έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με υπάλληλο του καταστήματος, έβαλε με πυροβόλο όπλο στον αύλειο χώρο αυτού, τη στιγμή που εισέρχονταν δύο άτομα.

Μαζί με τον 41χρονο απέκρυψαν το όπλο σε θαμνώδη τοποθεσία, το οποίο ανευρέθη, ενώ μετέβησαν στην οικία του 26χρονου όπου εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην εν λόγω οικία που βρίσκεται σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 πιστόλι και μικροποσότητα κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.