Θεσσαλονίκη: Κτηνωδία-Άντρας χτυπά βάναυσα σκυλί στον Λαγκαδά-Σκληρό βίντεο

Metrosport Team15 Μαΐου 2023

Κτηνωδία στον Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη όπου ένα σκληρό βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει έναν άντρα να χτυπά βάναυσα ένα σκυλί.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε σήμερα, Δευτέρα (15/5), σε φιλοζωική ομάδα και προωθήθηκε στο σωματείο Λαγκαδά «Συνυπάρχω», ο άντρας διακρίνεται να χτυπά με ένα ξύλο το άτυχο ζώο το οποίο ουρλιάζει από τον πόνο.

Παράλληλα, ο άντρας ακούγεται να βρίζει συνεχώς όσο χτυπά το σκυλάκι. Μάλιστα, πριν ο άντρας εμφανιστεί στα πλάνα, το ζώο φαίνεται να προσπαθεί να απομακρυνθεί από αυτόν -κάτι που σημαίνει ότι, πιθανότατα, το έχει ξαναχτυπήσει και αυτό φοβάται.

Όπως αναφέρει στο Πρώτο Θέμα, η αντιπρόεδρος του σωματείου, Σοφία Κόκκα, το περιστατικό κακοποίησης του ζώου φέρεται να έγινε σήμερα το πρωί ή τις απογευματινές ώρες της Κυριακής (14/5). Σήμερα υποβλήθηκε μήνυση στο Α.Τ. Λαγκαδά εις βάρος του ατόμου που διακρίνεται στο βίντεο να χτυπάει το σκυλί.

«Πρώτα του έριξε κάτι, ίσως νερό και μετά φαίνεται να το χτυπάει με ξύλο 5-6 φορές. Το σκυλάκι είναι ένα μεγαλόσωμο κουταβάκι, γερμανικό ποιμενικό και το έχει στην κατοχή του. Αύριο θα μεταφερθεί σε κτηνιατρείο του δήμου για να εξεταστεί η κατάσταση της υγείας του» αναφέρει η κ. Κόκκα.

Η αντιπρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου ζήτησε από τους πολίτες που αντιλαμβάνονται τέτοια περιστατικά βίας προς τα ζώα να τα καταγγέλλουν και να μη φοβούνται, έτσι ώστε να τιμωρούνται οι δράστες και να αποτρέπονται τέτοια περιστατικά στο μέλλον.

Την υπόθεση κακοποίησης ζώου έρευνα το Αστυνομικό Τμήμα Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.