Θεσσαλονίκη: Κλέφτης άρπαξε ακριβά ουίσκι από κάβα και εξαφανίστηκε

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2024

Απόλυτα ψύχραιμος και αποφασισμένος να αρπάξει καλά και ακριβά ποτά ήταν ένας νεαρός που εισήλθε σε κάβα ποτών σε κεντρικότατο σημείο της Μενεμένης, στη Θεσσαλονίκη κι ενώ εντός αυτής βρίσκονταν οι ιδιοκτήτες, καθώς και άλλοι πελάτες.

Ο κλέφτης όπως φαίνεται και στο βίντεο φορούσε μαύρο κράνος ανοιχτού τύπου και το γεγονός ότι φαινόταν καθαρά το πρόσωπο του δεν υποψίασε τις ιδιοκτήτριες της κάβας που συνέχισαν να εξυπηρετούν άλλους πελάτες.

Ο νεαρός κατευθύνθηκε στις προθήκες με τα ουίσκι. Ρωτήθηκε εάν θέλει βοήθεια για να διαλέξει ποτό καθώς έδειχνε προβληματισμένος ως προς ποια μάρκα να διαλέξει κοιτώντας και τις τιμές. Βλέποντας ότι κανείς δεν ασχολείται μαζί του και αγνοώντας ότι καταγράφεται από τις κάμερες ασφαλείας της κάβας αρπάζει το πρώτο μπουκάλι με ουίσκι και το έκρυψε στο εσωτερικό της βερμούδας που φορούσε.

Λίγο μετά άρπαξε με τον ίδιο τρόπο ένα ακόμα μπουκάλι ουίσκι και κατευθύνθηκε στην έξοδο τους καταστήματος με γοργά βήματα. Στο σημείο αυτό μία εκ των ιδιοκτητριών της κάβας αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και έσπευσε αρχικά να ελέγξει τα ράφια διαπιστώνοντας ότι λείπουν μπουκάλια με ουίσκι και μετά βγήκε έξω από το μαγαζί αναζητώντας τον κλέφτη με το κράνος ο οποίος όμως είχε γίνει… καπνός!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: thestival 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.