Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ για την πυρκαγιά στο λεωφορείο

Metrosport Team07 Μαΐου 2024

Ανακοίνωση για την πυρκαγιά που κατέστρεψε αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ την ώρα που κινούνταν στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης εξέδωσε ο αρμόδιος Οργανισμός. 

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΘ, επρόκειτο για λεωφορείο που ήταν εκτός υπηρεσία και δεν επέβαιναν επιβάτες, γι' αυτό και ο οδηγός κατάφερε να το ακινητοποιήσει και να ειδοποιήσει την Πυρκαγιά.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που κατάφερε να σβήσει τη φωτιά χρησιμοποιώντας τους πυροσβεστήρες του οχήματος.

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ

«Φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα, στις 9.25 το πρωί, σε μισθωμένο λεωφορείο του ΟΑΣΘ, το οποίο κινούνταν επί της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς τα δυτικά και κατευθυνόταν στο αμαξοστάσιο του Οργανισμού στη Σταυρούπολη.

Στο λεωφορείο, το οποίο ήταν εκτός υπηρεσίας, δεν επέβαιναν επιβάτες ενώ ο οδηγός, επιδεικνύοντας άριστα αντανακλαστικά, ακινητοποίησε το όχημα, ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία και προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά χρησιμοποιώντας τους πυροσβεστήρες του οχήματος. Ωστόσο η πυρκαγιά πήρε γρήγορα μεγάλη έκταση, καίγοντας ολοσχερώς το λεωφορείο.

Ο ΟΑΣΘ, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, θα διερευνήσει τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.