Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έσπασε το πόδι της, όταν ξαφνικά άνοιξε τρύπα στον δρόμο

Metrosport Team03 Ιουλίου 2024

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την 1η Ιουλίου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όταν μία γυναίκα περπατούσε στον δρόμο με το 10χρονο παιδί της και ξαφνικά άνοιξε μία τρύπα στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να πάθει πολλαπλά κατάγματα στο πόδι της.

Το συμβάν έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, με φορείς της περιοχής να κάνουν λόγο για ελλιπή συντήρηση σε ορισμένους προβληματικούς δρόμους.

Στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα η γυναίκα

Το συμβάν σημειώθηκε την 1η Ιουλίου 2024 στην οδό Μακεδονομάχων στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όταν η γυναίκα μαζί με το παιδί διέσχισαν τον δρόμο. Όπως είπε η ίδια, μιλώντας στο Mega: «Προχωρούσα κανονικά με το παιδί μου. Ήταν μια μικρή τρύπα, όχι πολύ μεγάλη, έκανε ένα ‘κρακ’ και γυρνάει το πόδι μου και πέφτω κάτω. Έγδαρα τα γόνατά μου, πρήστηκε το πόδι μου κάτω στον αστράγαλο. Δεν μπορούσα να σηκωθώ. Πήρα τηλέφωνο τον σύζυγό μου, ήρθε με πήρε, πήγα στο κέντρο υγείας, με έστειλαν στο Παπαγεωργίου, μου είπαν ότι έχω πολλαπλά κατάγματα».

 Η τραυματισμένη γυναίκα πρόσθεσε πως την προσεχή Δευτέρα 8 Ιουλίου θα ξαναπάει στο νοσοκομείο, για νέα εκτίμηση από τους γιατρούς. «Το πόδι μου μπορεί να χειρουργηθεί κιόλας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.