Θεσσαλονίκη-Εύοσμος: Ξυλοκοπήθηκε άγρια 15χρονος από 6 συνομηλίκους του έξω από σχολείο

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2024

Άγρια επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές δέχθηκε ένας 15χρονος από 6 συνομηλίκους του, έξω από σχολείο στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη.

Το θύμα της επίθεσης διακομίστηκε σε νοσοκομείο από τα χτυπήματα που δέχθηκε, ενώ οι δράστες αυτής, κατέγραφαν με τα κινητά τους τηλέφωνα τον ξυλοδαρμό του.

Στη σύλληψη έξι 15χρονων ημεδαπών προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου στη 1:30 το μεσημέρι της περασμένης της Τρίτης (17/9), οι έξι ανήλικοι επιτέθηκαν με κλωτσιές, μπουνιές και σφαλιάρες σ’ έναν συνομήλικό τους έξω από σχολείο, τραυματίζοντάς τον.

Μάλιστα το θύμα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να δεχθεί ιατρική φροντίδα, του χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Όπως γίνεται γνωστό, αφορμή για την επίθεση εις βάρος του φαίνεται πως υπήρξαν μηνύματα που είχαν ανταλλάξει δύο εκ των συλληφθέντων με το θύμα.

Την ώρα που οι έξι 15χρονοι ξυλοκοπούσαν το θύμα τους, κατέγραφαν τις πράξεις τους σε βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Μετά την καταγγελία η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τους έξι ανήλικους και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης αδύναμων ατόμων και παράβασης Νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.