Θεσσαλονίκη: Εριξαν μπογιές στο πολιτικό γραφείο της Έλενας Ράπτη

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2023

Μπογιές πέταξαν άγνωστοι στην εξώπορτα του πολιτικού γραφείου της βουλευτού Α’ Θεσσαλονίκης με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, Έλενας Ράπτη.

Οι άγνωστοι εισέβαλαν στην πολυκατοικία που στεγάζει το πολιτικό γραφείο της βουλευτού και έριξαν στην εξώπορτα και έγραψαν συνθήματα στον τοίχο.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία και με βάση το σύνθημα, η επίθεση φέρεται να εκδηλώθηκε από συλλογικότητα αντιεξουσιαστών που εκφράζουν την αλληλεγγύη τους και ζητούν την αποφυλάκιση του Βασίλη Σταθόπουλου, ο οποίος έχει καταδικαστεί με 19 χρόνια κάθειρξης.

Υπεθυμίζεται ότι η καταληκτική ημερομηνία συνεδρίασης της δίκης σε δεύτερο βαθμό τόσο του Β. Σταθόπουλου όσο και του Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη, είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη (12/1) στην Αθήνα.

Το πολιτικό γραφείο της Έλενας Ράπτη είχε γίνει στόχος επίθεσης και πριν από τρία χρόνια.Τότε ομάδα αντιεξουσιαστών είχε πετάξει πράσινη μπογιά και είχε γράψει το σύνθημα “ο πόλεμος τώρα ξεκινά”.

Καταδικάζει η Νέα Δημοκρατία

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας το περιστατικό.

«Καταδικάζουμε κατηγορηματικά και απερίφραστα την επίθεση στο Γραφείο της Βουλευτού Α' Θεσσαλονίκης Έλενας Ράπτη. Αναμένουμε και από τα υπόλοιπα κόμματα να κάνουν το ίδιο.

Κανείς μας δεν πτοείται. Κανείς μας δεν εκφοβίζεται.

H Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται από θρασύδειλους τραμπούκους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.