Θεσσαλονίκη: Έπιασαν δουλειά οι επόπτες γειτονιάς-Ποια αιτήματα κατέγραψαν

Metrosport Team07 Ιουνίου 2024

Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης βγήκαν εδώ και μερικές ημέρες οι επόπτες της γειτονιάς. 

Πρόκειται για έναν νέο θεσμό, ο οποίος εισάγεται στην καθημερινότητα της Θεσσαλονίκης και φιλοδοξεί να βελτιώσει την επαφή και την επικοινωνία ανάμεσα στους δημότες της Θεσσαλονίκης και τον Δήμο.

 Ο θεσμός του επόπτη της γειτονιάς αποτέλεσε, άλλωστε, προεκλογική εξαγγελία του νέου Δημάρχου Στέλιου Αγγελούδη και πέντε μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του γίνεται πράξη.

 Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Alpha, ήδη οι επόπτες της γειτονιάς έπιασαν δουλειά και κατέγραψαν τα πρώτα αιτήματα των Θεσσαλονικέων σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

 Όπως προκύπτει, τα σημαντικότερα προβλήματα για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης είναι η καθαριότητα, η παράνομη στάθμευση, η έλλειψη πρασίνου και φωτισμού, τα προβλήματα οδοποιίας και η αναγκαιότητα ανάπλασης των εμπορικών δρόμων.

 Σε γενικές γραμμές, οι πολίτες που μίλησαν στην κάμερα του Alpha χαρακτήρισαν ως θετικό το νέο μέτρο και εξέφρασαν την πεποίθησή τους πως αν λειτουργήσει θα φέρει θετικά αποτελέσματα στην καθημερινότητα της Θεσσαλονίκης και των πολιτών της.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.