Θεσσαλονίκη: Η απόφαση για τον προπονητή που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης αθλήτριας

Metrosport Team06 Νοεμβρίου 2023

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 39χρονος προπονητής κωπηλασίας, μετά την απολογία του, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης αθλήτριας του, πριν από δύο χρόνια.

Το περιστατικό έγινε γνωστό τον περασμένο Νοέμβριο ύστερα από μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς της ανήλικης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του προπονητή ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατ’ εξακολούθηση κατάχρηση ανήλικου, γενετήσιες πράξεις, βιασμό, τετελεσμένο και σε απόπειρα, όπως επίσης και για προσβολή γενετήσια αξιοπρέπειας, τέλεση χειρονομιών και προτάσεων γενετήσιου χαρακτήρα και για πρόκληση τρόμου και ανησυχίας.

Στην απολογία του, ο 39χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα είπε ψέματα και ότι πρόκειται για παρεξήγηση.

Στη δικογραφία περιγράφονται πράξεις που τελέστηκαν μεταξύ Δεκεμβρίου 2021 και Ιουνίου 2022, όταν η παθούσα ήταν 15 και 16 ετών, αντίστοιχα. Ο καταγγελλόμενος προπονητής απομακρύνθηκε από το σύλλογο όπου εργαζόταν.

Ο φερόμενος ως δράστης τελούσε επίμονη παρακολούθηση και επιδίωξη διαρκούς επαφής και επανειλημμένων επισκέψεων στο κοινωνικό περιβάλλον της ανήλικης.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, της καταβολής χρηματικής εγγύησης 5000 ευρώ και της απαγόρευσης προσέγγισης της καταγγέλλουσας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.