Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι προσαχθέντες για την οπαδική επίθεση στη Νέα Μηχανιώνα

Metrosport Team14 Μαΐου 2024

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι προσαχθέντες για την επίθεση με οπαδικά κίνητρα που σημειώθηκε χθες (13/5) το βράδυ στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για συνολικά 12 άτομα, τα οποία προσήχθησαν χθες, για την επίθεση που δέχθηκαν τα δυο αδέλφια, ηλικίας 37 και 42 ετών στο λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας.

Τα δυο θύματα, ηλικίας 37 και 40 ετών, δεν επιθυμούσαν να διακομισθούν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς ο ένας εξ αυτών είχε τραύματα από χτυπήματα στο κεφάλι.

Το περιστατικό οπαδικής επίθεσης διερευνά το ΑΤ Θερμαϊκού και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας στους Αγωνιστικούς Χώρους, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις, αν και αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό προσήχθησαν 12 άτομα, χωρίς όμως να προκύψει εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ, όταν οι άγνωστοι δράστες ξεκίνησαν να βρίζουν και να ζητούν από τα θύματα να εγκαταλείψουν το σημείο, ενώ αμέσως τους επιτέθηκαν, ενώ δεν στάματησαν να τους ξυλόκοπούν ακόμα και όταν έπεσαν στο έδαφος αιμόφυρτοι.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.