Θεσσαλονίκη: Έκανε «γυαλιά καρφιά» τα οχήματα των γειτόνων του!

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2024

Γυαλιά καρφιά έκανε τα οχήματα των γειτόνων του ένας 50χρονος στη Θεσσαλονίκη, πιστεύοντας ότι τον παρακολουθούσαν με... κρυφές κάμερες που τοποθέτησαν στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της 7ης Σεπτεμβρίου, όταν ο δράστης διεμβόλισε με το αυτοκίνητό του το όχημα του γείτονά του και αμέσως μετά με τσεκούρι 36 εκατοστών άρχισε να το καταστρέφει.

Μάλιστα, ο δράστης, μόλις αντίκρισε τα δυο θύματα, άρχισε να τα απειλεί και να τα υβρίζει, σημειώνοντας ότι θα τους... σκοτώσει.

Τελικά, μετά την επέμβαση του κουνιάδου του 50χρονου, ο οποίος  κινήθηκε με το τσεκούρι προς την πολυκατοικία, προκαλώντας φθορές στην εξώπορτα και στον ισόγειο χώρο, ο δράστης πείστηκε να παραδοθεί.

«Έσπασε τα πάντα, απειλούσε εμένα, τα παιδιά και τη γυναίκα μου ότι θα μας κάψει. Φοβήθηκα ότι θα ανέβαινε επάνω να μας σκοτώσει. Φώναζε θα σας σκοτώσω και θα σας κάνω κομμάτια», σχολίασε ένα εκ των δυο θυμάτων.

Όπως έγινε γνωστό, λίγες ημέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο, σημειώνοντας ότι τα δυο θύματα τοποθετούσαν συστηματικά μικροκάμερες στο σπίτι και το όχημά του. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο 50χρονος επιτίθεται στους γείτονές του, καθώς στο παρελθόν έχει καταδικαστεί για παρόμοιες πράξεις, αν και η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν με αναστολή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.