Θεσσαλονίκη: Οδηγός παρέσυρε τροχονόμο στο μπλόκο της ΔΕΘ

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2024

Ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή ασκήθηκε εις βάρος ενός 55χρονου οδηγού ο οποίος φέρεται πως παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο, επειδή του απαγόρευσε τη διέλευση του αυτοκινήτου του, λόγω των μέτρων για τα εγκαίνια της 88ης ΔΕΘ.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (7/9) στη συμβολή των οδών Κατσιμίδη και Γρ. Λαμπράκη. Ο 55χρονος οδηγός ο οποίος δήλωσε ότι είναι δημοτικός υπάλληλος επέμεινε να περάσει από το σημείο, αλλά ένας 33χρονος τροχονόμος, που εκτελούσε υπηρεσία, δεν το επέτρεψε.

Ο αστυνομικός του επισήμανε ότι δεν είναι εφικτή η διέλευση του αυτοκινήτου, λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 55χρονος οδηγός τον πλησίασε με το όχημα, με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο έδαφος.

Εγκλωβίστηκε, τελικά, στην κίνηση και συνελήφθη από αστυνομικούς των μέτρων τάξης που βρίσκονται στην περιοχή. Ο τροχονόμος τραυματίστηκε στη μέση και στο πόδι και διακομίστηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή ιατρικής βοήθειας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.