Θεσσαλονίκη: «Δεν έκανε παρκούρ», δηλώνουν οι γονείς του 14χρονου

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2024

Κρίσιμα είναι τα τελευταία 24ωρα για τον 14χρονο από τον Εύοσμο, που το βράδυ του Σαββάτου (5/10) έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας, όπου διαμένει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. 

Μιλώντας στο protothema.gr, οι γονείς του ανήλικου τόνισαν ότι ο γιος τους δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με το παρκούρ, επισημαίνοντας ότι το παιδί δεν είναι αθλητικός τύπος κι ότι απλά είχε βγει για βόλτα.

«Πριν γίνει το κακό με είχε πάρει τηλέφωνο. "Μαμά" μου λέει "μια βόλτα είμαι, δεν θα αργήσω". Μετά μάθαμε τι έγινε. Το παιδί μου δεν έχει σχέση με παρκούρ. Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να συνεβη. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο για την συμπαράσταση. Το μόνο που θέλω είναι να γίνει καλά», δήλωσε η μητέρα του 14χρονου.

Παράλληλα, ο πατέρας του 14χρονου σημείωσε ότι το αγόρι δεν είδε το πλεξιγκλάς που υπήρχε στο σημείο, έπεσε μέσα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. 

Κατά πληροφορίες, αν και ο ο ανήλικος δεν υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από την πτώση των 12 μέτρων, το βράδυ της Κυριακής (6/10) οι γιατροί εντόπισαν ένα αιμάτωμα στο κεφάλι του, κρίνοντας απαραίτητη η επέμβαση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.