Θεσσαλονίκη: Δεκάδες κλήσεις σε συνάντηση αυτοκινήτων και μηχανών στον Λευκό Πύργο (vid)

Metrosport Team30 Αυγούστου 2024

Δεκάδες κλήσεις μοίρασαν το απόγευμα της Παρασκευής (30/8) αστυνομικοί γύρω από τον Λευκό Πύργο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ ήταν σε εξέλιξη η καθιερωμένη συνάντηση αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.

Σύμφωνα με το «thestival.gr», πρόκειται για μια συνάντηση που διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια την τελευταία Παρασκευή κάθε Αυγούστου, με τη συμμετοχή μοτοσικλετών, βελτιωμένων αυτοκίνητων και εκατοντάδων ατόμων που λατρεύουν τους 2 ή τους 4 τροχούς. 

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως όλες τις προηγούμενες χρονιές η συνάντηση γινόταν κανονικά και στη συνέχεια ακολουθούσε μηχανοκίνητη πορεία στους δρόμους της πόλης.

Ενώ το απόγευμα βρισκόταν σε εξέλιξη η συνάντηση, το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε δεκάδες τηλεφωνήματα για κατάληψη του οδοστρώματος στο ύψος του Λευκού Πύργου, λόγω της εκδήλωσης. Έτσι λοιπόν δόθηκε εντολή σε αστυνομικούς να σπεύσουν στο σημείο.

Δεκάδες αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο και βεβαίωσαν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Έπεσαν «καμπάνες» σε οχήματα με πειραγμένες εξατμίσεις, παράνομη στάθμευση ή ηχορύπανση καθώς επίσης και σε οχήματα που δεν έφεραν πινακίδες κυκλοφορίας. Μάλιστα σε κάποια οχήματα επιβλήθηκε η ποινή της ακινητοποίησης για χρονικό διάστημα 10 ημερών, με συνέπεια να χρειαστούν και γερανοί της Τροχαίας, προκειμένου να τα μετακινήσουν από το σημείο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.