Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες στον οδηγό λεωφορείου που παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένη

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2024

Στη σύλληψη του 52χρονου οδηγού του λεωφορείου του ΟΑΣΘ που παρέσυρε και σκότωσε 78χρονη πεζή το μεσημέρι της Πέμπτης στα Μετέωρα Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης:

“Μεσημεριανές ώρες σήμερα (10-10-2024) στην περιοχή της Πολίχνης, αστικό λεωφορείο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 78χρονη ημεδαπή πεζή.

Για το δυστύχημα συνελήφθη ο 52χρονος οδηγός του λεωφορείου, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, η οποία διενεργεί την προανάκριση”.

ΟΑΣΘ: Το λεωφορείο ήταν ακινητοποιημένο μετακινήθηκε για άγνωστους λόγους τραυματίζοντας θανάσιμα την ηλικιωμένη

Τα συλλυπητήριά του εκφράζει ο ΟΑΣΘ για το τροχαίο δυστύχημα με νεκρή 78χρονη ηλικιωμένη στα Μετέωρα Πολίχνης, το πρωί της Πέμπτης.

“Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τους οποίους διερευνά η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το λεωφορείο, που ήταν σταματημένο και ακινητοποιημένο μετακινήθηκε, τραυματίζοντας θανάσιμα την άτυχη γυναίκα που διερχόταν από το σημείο“, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση ο Οργανισμός.

Αναλυτικά ο ΟΑΣΘ αναφέρει:

“Με βαθιά οδύνη ο ΟΑΣΘ ενημερώνει για τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα, περίπου στις 12.10 το μεσημέρι, στο τέρμα της γραμμής 35, στα Μετέωρα, το οποίο κόστισε τη ζωή μίας γυναίκας.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τους οποίους διερευνά η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το λεωφορείο, που ήταν σταματημένο και ακινητοποιημένο μετακινήθηκε, τραυματίζοντας θανάσιμα την άτυχη γυναίκα που διερχόταν από το σημείο.

Ο ΟΑΣΘ εκφράζει την συντριβή του για το δυστύχημα, εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στους συγγενείς της εκλιπούσας και διαβεβαιώνει ότι θα διευκολύνει με κάθε τρόπο στη διαλεύκανση της υπόθεσης”.

πηγή: thestival.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.