Θεσσαλονίκη: «Χειροπέδες» σε 31χρονο γυμναστή που παρενοχλούσε ανήλικη στο Ωραιόκαστρο

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2024

Ένα ακόμη περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικης ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για κατάχρηση ανηλίκων αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων συνέλαβαν στο Ωραιοκάστρου, έναν 31χρονο γυμναστή.

Σύμφωνα με το lawandorder.gr και τα όσα έγιναν γνωστά από τα καταγγελλόμενα, ο προαναφερόμενος άντρας κατά το χρονικό διάστημα από 27-09-2027 έως και 11-10-2024, σε γραφείο γυμναστηρίου ιδιοκτησίας του, προέβη κατ’ επανάληψη σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος 17χρονης.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: «Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για κατάχρηση ανηλίκων αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων συνέλαβαν χθες (12-10-2024) σε περιοχή του Δήμου Ωραιοκάστρου, 31χρονο ημεδαπό.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, ο προαναφερόμενος άντρας, κατά το χρονικό διάστημα από 27-09-2024 έως και 11-10-2024, σε γραφείο γυμναστηρίου ιδιοκτησίας του, προέβη κατ’ επανάληψη σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος 17χρονης ημεδαπής.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.