Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το… Χριστουγεννιάτικο αστικό λεωφορείο των ΚΤΕΛ

Metrosport Team23 Νοεμβρίου 2023

Μια χριστουγεννιάτικη έκπληξη περιμένει όποιον επιλέξει να μετακινηθεί στη Θεσσαλονίκη με το λεωφορείο της γραμμής «57 Ωραιόκαστρο - Αριστοτέλους», αφού ο οδηγός αποφάσισε να προσθέσει μια πιο παραμυθένια νότα που περιλαμβάνει γιρλάντες, λαμπιόνια, κρεμασμένες μπότες κι άλλα χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Οι επιβάτες μπορεί να μην μπαίνουν στο πολικό εξπρές αλλά το κουδούνι των Χριστουγέννων χτυπά και το ακούν καθώς επιβιβάζονται στο όχημα που αυτό το διάστημα τους προσφέρει μια διαφορετική διαδρομή.

Ο οδηγός του αστικού λεωφορείου αποφάσισε να βάλει σε ρυθμούς Χριστουγέννων τους επιβάτες: «Βλέποντας βίντεο με λεωφορεία από το εξωτερικό στο TikTok, ειδικά στη Στουτγκάρδη, με στολισμό υπερπαραγωγή, είπα: Γιατί όχι και στη Θεσσαλονίκη; Με την διοίκηση του ΚΤΕΛ να είναι σύμφωνη στην ιδέα και σε συνεννόηση με τους άλλους οδηγούς που μοιραζόμαστε τα δρομολόγια στολίσαμε και φέτος το λεωφορείο. Βάλαμε σχεδόν ό,τι βλέπει κάποιος στο σαλόνι του σπιτιού του» τόνισε χαρακτηριστικά. Διαβάστε περισσότερα στο www.mynews.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.