Θεσσαλονίκη: Απίστευτο ξύλο μεταξύ οδηγών, ο ένας σωριάστηκε στο δρόμο

Metrosport Team27 Μαΐου 2024

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (27/5) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μετά από άγρια συμπλοκή μεταξύ οδηγών. Οι δύο τους πιάστηκαν στα χέρια και από την πρωτοφανή μανία των χτυπημάτων, ο ένας τους σωριάστηκε στο δρόμο.

Σοκ προκαλούν οι εικόνες βίας μεταξύ οδηγών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το πρωί της Δευτέρας (27/5). Οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια στη μεταξύ τους συμπλοκή, χτυπώντας ο ένας τον άλλο με μανία.

Συγκεκριμένα νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (27/5) στην οδό Φράγκων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δύο οδηγοί οχημάτων πιάστηκαν στα χέρια χτυπώντας με μανία ο ένας τον άλλον, σύμφωνα με τη Voria.

Ένα τουριστικό λεωφορείο σταμάτησε στη συμβολή των οδών Φράγκων με Τύπου, προκειμένου να αποβιβάσει τουρίστες, διακόπτοντας προσωρινά την κυκλοφορία. Οι οδηγοί που περίμεναν για αρκετή ώρα, έχασαν την υπομονή τους.

Ένας εξ αυτών κατέβηκε από το όχημά του και πιάστηκε στα χέρια με τον οδηγό του τουριστικού λεωφορείου και η συμπλοκή τους πήρε έκταση, ενώ από τα χτυπήματα που δέχθηκε ο οδηγός του λεωφορείου σωριάστηκε στο δρόμο.

Πηγή: Voria.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.