Θεσσαλονίκη: 54χρονος κατηγορείται ότι πήγαινε για ερωτικό μασάζ με τη 10χρονη κόρη του!

Metrosport Team02 Απριλίου 2024

Καταγγελία κατά ενός πατέρα έγινε στη Θεσσαλονίκη. Ο άντρας κατηγορείται για υπόθεση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς φέρεται ότι επισκεπτόταν χώρο, που παρείχε ερωτικό μασάζ, μαζί με την ανήλικη κόρη του, μόλις 10 ετών! 

Την καταγγελία έκανε συγγενικός πρόσωπο της οικογένειας. 

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 54χρονου ημεδαπού, για τα αδικήματα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατάχρησης ανηλίκων, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη κατ’ εξακολούθηση, με την επιβαρυντική περίσταση της τέλεσης από οικείο πρόσωπο. 

 Προηγήθηκε καταγγελία συγγενικού προσώπου της 10χρονης κόρης του, σύμφωνα με την οποία, ο 54χρονος μαζί με την ανήλικη, κατά το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου 2023 – Ιανουαρίου 2024, επισκέφτηκε πολλές φορές χώρους παροχής υπηρεσιών ερωτικού μασάζ μαζί της, καθώς επίσης και ότι συνέδεσε το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο με το κινητό της ανήλικης, με αποτέλεσμα να αποθηκεύονται στο κινητό της και να είναι ορατά σε αυτήν, βίντεο και φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχομένου.

Μετά από έρευνες που έγιναν στα σπίτια του  54χρονου σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Ημαθίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια τα οποία απεστάλησαν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας για εργαστηριακή εξέταση.

 Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.