Θεσσαλονίκη: 56χρονος που έπαθε αμνησία ξύπνησε νομίζοντας πως είναι 22 ετών! (vid)

Metrosport Team30 Μαΐου 2024

Μία τρομερή ιστορία διηγείται ένας 56χρονος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος υπέστη αμνησία από χτύπημα στο κεφάλι, έπειτα από εργατικό ατύχημα.

Ο 56χρονος, χειριστής μηχανημάτων, από την ημέρα του ατυχήματος και για ενάμιση μήνα νόμιζε ότι ήταν 22 ετών και ότι ήθελε να γίνει καπετάνιος, ενώ αρχικά δεν αναγνώριζε ούτε την οικογένειά του. Από τότε βιώνει έναν γολγοθά, καθώς δεν μπορεί να εργαστεί. Όπως αναφέρει στην εκπομπή Live News του Mega, η γιατρός είπε ότι το πέσιμο σε συνδυασμό με το μεγάλο σοκ προκάλεσαν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του 56χρονου, Ανθούλα Ανασόγλου, ο πελάτης της εργαζόταν σε συγκεκριμένο μηχάνημα, ενώ η εταιρία δεν είχε πάρει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Ο ίδιος ο άνδρας δεν θυμάται τι ακριβώς συνέβη στο εργατικό ατύχημα. «Ξύπνησα στο σπίτι και νόμιζα ότι είχε περάσει μία ημέρα», λέει χαρακτηριστικά ο 56χρονος, ενώ στην πραγματικότητα το διάστημα που μεσολάβησε από το ατύχημα ξεπερνούσε τον ενάμιση μήνα.

«Κάθε μέρα γνώριζα τη γυναίκα μου. Μού λέγανε "είναι η γυναίκα σου", μού μιλούσε και την άλλη ημέρα την είχα ξεχάσει πάλι», περιγράφει. Το ίδιο συνέβαινε με όλα τα πρόσωπα του περιβάλλοντός του, όπως τον αδερφό του.

Μπορεί η μνήμη του να επανέρχεται σταδιακά, όμως ο ίδιος θα πει: «Είναι σαν να ήμουν μικρός και αποκτώ ξανά εμπειρίες, γιατί δεν τα θυμάμαι όλα». Οι γιατροί εκτιμούν ότι η αμνησία είναι παρωδική, παρόλα αυτά ο άνδρας δεν μπορεί να εργαστεί και ζητά αποζημίωση για το εργατικό ατύχημα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.