Θερμαΐκός Θεσσαλονίκης: «Να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά»

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2023


Με ανανεωμένο πρόσωπο σε σχέση με πέρσι πορεύεται ο Θερμαΐκός Θεσσαλονίκης.

Ο προπονητής του Θερμαΐκού Στέλιος Χατζηπαρασκευάς για την ομάδα του είπε: Εχουμε αλλαγές στο ρόστερ σε σχέση με πέρσι. Διαθέτουμε μια καλή ομάδα με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες αλλά και κάποια νεαρά ταλέντα και αυτό φτιάχνει μια καλή «πάστα» παικτών. 

Το Πρωτάθλημα είναι δύσκολο και ο πρώτος όμιλος ανέκαθεν είναι ο πιο δύσκολος. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίξουμε καλό και όμορφο ποδόσφαιρο και να το χαρούμε. Υπάρχουν κάποιες παραδοσιακές ομάδες, άλλες που έριξαν χρήματα αλλά και οι ερασιτεχνικές ομάδες των ΠΑΕ, που οι παίκτες τους είναι δουλεμένοι, οπότε όλο αυτό δημιουργεί ένα πολύ καλό πρώτο όμιλο στην Α’ κατηγορία.

 Στόχος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Ο παράγοντας του Θερμαΐκού Σούλης Λαμπροθανάσης για τη φετινή χρονιά τόνισε: «Στόχος είναι η γρήγορη παραμονή. Φέτος έγινε μεγάλη ανανέωση. Εφυγαν πολλά παιδιά και ήρθαν πολλά νέα. Θα είναι δύσκολη χρονιά αλλά πιστεύω θα ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις. Στον όμιλο μας όλες οι ομάδες είναι δυνατές, ιστορικές. Όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.