Θεοδοσίου: «Θα πετύχουμε τον στόχο μας»

Metrosport Team24 Φεβρουαρίου 2024

Ο Ιάσων Αυγής έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα στα πλέι άουτ της Α1 και παλεύει προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο ποδοσφαιριστής του Ιάσονα, Φώτης Θεοδοσίου, που έχει πετύχει πέντε γκολ φέτος, μιλώντας για την πορεία της ομάδας, αλλά και τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, τόνισε στον Παύλο Κερασιώτη: 

«Η ομάδα έχει ξεκινήσει αρκετά καλά την διαδικασία των play out κάνοντας δυο σημαντικές νίκες.

 Θεωρώ πως αν συνεχίσουμε με την ίδια συγκέντρωση η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της παραμονής στην Α1 κατηγορία. Θεωρώ πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας σε πολλά παιχνίδια και αυτό μας οδήγησε στα play out. Δυστυχώς κάναμε έναν κακό δεύτερο γύρο ο οποίος μας στοίχισε την είσοδο στα playoffs.

 Οσον αφορά το κύπελλο παίζουμε μια παρά πολύ καλή ομάδα που πρωταγωνιστεί στην κατηγορία της. Εμείς θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα ώστε να βρεθούμε στον τελικό της διοργάνωσης».

 Τέλος, ο Θεοδοσίου μίλησε για ποια στιγμή κρατάει από την μέχρι τώρα θητεία του στην ομάδα της Αυγής: «Η στιγμή που κρατάω από τα τελευταία δυο χρόνια μου στον Ιάσονα δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από την άνοδο που πήραμε πέρυσι στην τελευταία αγωνιστική των μπαράζ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.