Θεοδωρίδης: «Επόμενος στόχος η καταξίωση στο Τσάμπιονς Λιγκ» (vid)

Metrosport Team14 Μαΐου 2024

Ο Θαλής Θεοδωρίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για την κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος από την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. «Οι αυτοκρατορίες χτίζονται μέσα από δουλειά, από συνέπεια και από σκάουτινγκ και φυσικά ανθρώπους που αγαπούν το αντικείμενο. Όλα αυτά αν τα βάλουμε μαζί είμαστε κοντά στο να δώσουμε την απάντηση γιατί μία ομάδα είναι επιτυχημένη» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι αλήθεια ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο θα γίνει επαγγελματικό και στην Ελλάδα, γιατί σε πολλές χώρες, ακόμη και μη ευρωπαϊκές, είναι επαγγελματικό. Και δε λέω για τους μισθούς γιατί είμαστε σε καλό επίπεδο, αλλά για το πως το αντιλαμβανόμαστε. Από το 2025 όλες οι ΠΑΕ είναι αναγκασμένες να έχουν γυναικεία ομάδα

Ο ανταγωνισμός ήδη είναι πολύ υψηλός και τα επόμενα χρόνια το πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο δυνατό και αυτό θα είναι καλό και για την εθνική μας ομάδα.

Εμείς κατακτήσαμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα και τώρα μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Είναι μονό και θέλουμε την νίκη για να πάμε στον τελικό. Ο μακρινός μας στόχος είναι να μπορέσουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Η Σεβίλλη δεν ξέρω αν έχει κατακτήσει πρωτάθλημα, αλλά έχει πάρει έξι-επτά ευρωπαϊκά και είναι γνωστή. Θέλουμε να δώσουμε βαρύτητα εκεί γιατί έτσι έρχεται η καταξίωση. Είμαστε σε καλό επίπεδο και έχουμε μία βάση Ελληνίδων παικτριών και κάποιες ξένες. Με την προσθήκη 4-5 παικτριών υψηλού επιπέδου θα μπορέσουμε -γιατί όχι- να μπούμε και στους ομίλους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.