Θεοχαρίδης (Εθνικός Ευόσμου): «Εχω δουλέψει σκληρά»

Metrosport Team07 Μαρτίου 2024


Ο Εθνικός Ευόσμου επέστρεψε φέτος στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ και βρίσκεται στην 4η θέση του 4ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας. Τα μισά γκολ του Εθνικού έχει σημειώσει ο Βαγγέλης Θεοχαρίδης, με τον 21χρονο επιθετικό να έχει σκοράρει 20 γκολ, από τα 39 που έχει πετύχει στο φετινό Πρωτάθλημα, ενώ έχει μοιράσει και τέσσερις ασίστ.

Ο Θεοχαρίδης μιλώντας αρχικά για την φετινή προσπάθεια του Εθνικού, είπε στον Παύλο Κερασιώτη: 

«Η επιστροφή της ομάδας σε γενικές γραμμές είναι καλή, εάν εξαιρέσουμε κάποια σκαμπανεβάσματα στα τελευταία παιχνίδια που είναι λογικό λόγω του μικρού μέσου όρου ηλικίας που έχουμε ως ομάδα». Στη συνέχεια, για την συνεισφορά του με τα 20 γκολ στην ομάδα του Ευόσμου, τόνισε:

 «Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση μου μέχρι τώρα καθώς έχω δουλέψει σκληρά το τελευταίο διάστημα για να φτάσω στο επίπεδο που επιθυμώ. Οι στόχοι μου για το μέλλον μου είναι να παίξω όσο πιο ψηλά μπορώ». Ακόμη, για τη συνεργασία με τους συμπαίκτες του, τον προπονητή Λάμπρο Παυλίδη αλλά και τη διοίκηση, είπε: «Η συνεργασία μου με τους συμπαίκτες μου είναι πολύ καλή. 

Εχουμε δεθεί όλοι μεταξύ μας. Με τον προπονητή έχουμε μια άψογη συνεργασία αλλά και με την διοίκηση υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση».

 Ο νεαρός επιθετικός αναφερόμενος στους στόχους του συλλόγου για τη φετινή χρονιά, είπε: «Οι στόχοι του Εθνικού για φέτος είναι η ανάδειξη των παιδιών από την ακαδημία στο ανδρικό και σαφώς ο στόχος της ομάδας είναι να την ανεβάσουμε κατηγορίες. Φέτος έχουμε μείνει πίσω από την πρώτη δυάδα αλλά θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.