Θέλτα - Σεβίλλη: Χαμός στην Ισπανία, δεν είδαν... πέναλτι στον Δουβίκα και «γκρέμισαν» το VAR!

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2023

Απίστευτα πράγματα έγιναν στην Ισπανία όταν οι διαιτητές δεν είδαν πέναλτι που έγινε στον Δουβίκα στην αναμέτρηση της Θέλτα με αντίπαλο τη Σεβίλλη, όταν ο διαιτητής Ερνάντεθ στην αρχή έδωσε πέναλτι σε τράβηγμα του Χεσούς Νάβας στον Τάσο Δουβίκα, το οποίο στη συνέχεια ακύρωσε με τη χρήση του on field review του VAR.

Μάλιστα, ο Ιάγκο Άσπας που νωρίτερα είχε περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου, να... γκρεμίζει το VAR και στη συνέχεια να δηλώνει, «Είναι σαν να θέλουν να μας βουλιάξουν. Με τόσα πέναλτι που μας χρωστάνε θα μπορούσαμε να είμαστε κοντά στις θέσεις για το Champions League και είμαστε 18οι. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, έχουμε παίξει 12 αγωνιστικές και όλες οι αποφάσεις είναι σε βάρος μας. Αν θέλουμε να γίνουμε πάλι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι».

Ενώ ο Ράφα Μπενίτεθ, σημείωσε, «Θα μπορούσαμε να έχουμε 8-10 βαθμούς παραπάνω, αν δεν υπήρχαν αυτές οι αποφάσεις εναντίον μας. Αυτή τη φορά μάς στέρησαν ένα πέναλτι γιατί ένας τύπος σε ένα γραφείο θεωρεί πως μπορεί να κρίνει τη δύναμη ενός τραβήγματος στον αγωνιστικό χώρο. Να μας φέρουν έναν φυσικό να μας το εξηγήσει τότε».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.