Θέλει την πρόκριση ο Καμπανιακός κόντρα στο Αιγάλεω (Νέα ομάδων Super league 2)

Χρήστος Λιάπης25 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Καμπανιακός αντιμετωπίζει το Αιγάλεω στις 16.00 στο "Στ. Μαυροθαλασσίτης" για την τέταρτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας. 

Οι Κόκκινοι της Χαλάστρας κατάφεραν να φτάσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην τέταρτη φάση αφήνοντας στους προηγούμενους δύο γύρους εκτός θεσμού τη Νάουσα με 0-2 και την ΠΑΕ Ηλιούπολη με 1-0. Τις δύο αυτές νίκες ακολούθησε η εντός έδρας νίκη επί της Νίκης Βόλου με 2-0 στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Super League 2 το Σάββατο. Το σύνολο του Κώστα Γεωργιάδη έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επίσημες υποχρεώσεις του και ταξιδεύει με ανεβασμένη ψυχολογία στο Αιγάλεω με στόχο να επεκτείνει το αήττητο σερί του. Στην προσπάθειά του αυτή αμφίβολος είναι ο Νίκος Καθάριος ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Εκτός από τον Καμπανιακό, ιδανικό ξεκίνημα στη σεζόν έχει πραγματοποιήσει και ο προσεχής του αντίπαλος στο θεσμό του Κυπέλλου. Το Αιγάλεω απέκλεισε εκτός έδρας τον Σμόλικα Φαλάνης με 0-1 κι εντός έδρας στη διαδικασία των πέναλτι τον Ηρακλή σε ένα παιχνίδι που η κανονική διάρκειά του κι η παράταση έληξαν με σκορ 1-1. Από κει και πέρα με νίκη εκκίνησε και το Πρωτάθλημα όπου επικράτησε εκτός έδρας της ΠΑΕ Ηλιούπολη την Κυριακή με σκορ 1-3. Στο τιμόνι του Συλλόγου από την αρχή του χρόνου είναι ο έμπειρος Απόστολος Χαραλαμπίδης ο οποίος έχει διατελέσει και παλαιότερα προπονητής της ομάδας. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Ξηρογιάννης του συνδέσμου Βοιωτίας με βοηθούς τους κ.κ. Καραγιάννη του συνδέσμου Θράκης και Μάτσα του συνδέσμου Ηρακλείου.

Eθνικός Ν. Κεραμιδίου

Η προετοιμασία του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου συνεχίζεται για το Κυριακάτικο (29/9, 15:00) εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα.

Ο Γιώργος Κυριαζής με τους συνεργάτες του δουλεύουν καθημερινά με τους ποδοσφαιριστές τους χωρίς να αντιμετωπίζουν απουσίες ή προβλήματα τραυματισμών στο ρόστερ .

Η χθεσινή προπόνηση ξεκίνησε στα βοηθητικά γήπεδα των εγκαταστάσεων μας και ολοκληρώθηκε εκεί αφού στο κεντρικό γήπεδο έχει γίνει επανασπορά στον χλοοτάπητα. Το γήπεδο θα προστατευτεί για περίπου έναν μήνα ώστε να αποπερατωθούν οι εργασίες στον αγωνιστικό χώρο και να δοθεί ξανά για χρήση.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ.

Το πρόγραμμα είχε τακτική ενόψει του σημερινού αγώνα καθώς και τελειώματα. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρενέ Πομς ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά: Αθανασίου, Βρακάς, Γκίνης, Λούπας, Λώλης, Πάνος, Αζίζ, Τζίνο, Ρίντερ, Μπεγκάλα, Μπακαδήμας, Δούμας, Σομποτσίνσκι, Λεό, Σόρια, Χάινριχ, Στσέποβιτς, Καλέμι, Νικολιάς, Μάντζης, Αθανασίου. To παιχνίδι θα αρχίσει στις 16.00.

AO KABAΛΑ

Ο ΑΟΚ γιορτάζει τα 59 χρόνια από την ημέρα της "γέννησης" του και με ανακοίνωση του αναφέρει:

«Ο ΑΟΚ γιορτάζει την ημέρα που ένα "καραβάκι" ραφτηκε στο στήθος μιας φανέλας με μοναδικό στόχο να κάνει την Καβάλα υπερήφανη. 59 χρόνια μετά, μέσα από χαρές και λύπες, μέσα από νίκες και ήττες, μέσα από επιτυχίες αλλά και δυσκολίες, η "αργώ" μας συνεχίζει το ταξίδι της από γενιά σε γενιά. Από τους παππούδες, στους γονείς μας, από τους γονείς μας σε εμάς και από εμάς στα παιδιά μας!

ΑΟΚ σημαίνει Καβάλα. ΑΟΚ ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε όλοι εμείς!

Χρόνια πολλά στον σπουδαίο μας σύλλογο! Χρόνια πολλά σε κάθε ΑΟΚτζή»

AEΛ

Επισημάνσεις ως προς την ορθή τήρηση του αθλητικού νόμου για την ασφάλεια των φιλάθλων και την καθαριότητα του γηπέδου

Η ΠΑΕ ΑΕΛ υπενθυμίζει σε όλους τους φιλάθλους της βάσει των διατάξεων του αθλητικού νόμου, ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι άσκοπες μετακινήσεις των οργανωμένων οπαδών κατά τη διάρκεια του αγώνα εντός και εκτός του γηπέδου, μετά την είσοδο τους στις εξέδρες και τον απαραίτητο έλεγχο τους από τις αστυνομικές αρχές.
Το ίδιο ισχύει και κατά το διάλειμμα του ημιχρόνου.
Ακόμη αναφέρει: «Εξαιρούνται αυτού του κανόνα μόνο μεμονωμένες περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
Επίσης υπενθυμίζουμε στο φίλαθλο κοινό ότι ρητώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η εντός του γηπέδου πώληση και κατανάλωση αλκοολούχων ποτών κατά τη διάρκεια του αγώνα, από όλους τους φιλάθλους.
Ζητούμε από τις αστυνομικές αρχές της Λάρισας κατά τη διεξαγωγή των αγώνων, να απομακρύνουν όλες τις καντίνες από τα περίχωρα του γηπέδου, οι οποίες παρανόμως είτε εισέρχονται στο προαύλιο του γηπέδου είτε σταθμεύουν επί της Εθνικής οδού πλησίον του Arena , καταλαμβάνοντας τμήμα αυτής.
Παρακαλούμε επίσης τους φιλάθλους μας κατά τη διεξαγωγή του αγώνα και στο πέρας αυτού, να τοποθετούν όλα τα απορρίμματα τους στους ειδικούς κάδους και όχι στα καθίσματα ή στα διαζώματα του γηπέδου.
Η καθαριότητα είναι βασική υποχρέωση της ΠΑΕ αλλά η καλή συντήρηση του αποτελέσματος είναι ευθύνη όλων.
Έχουμε αναφερθεί και στο πρόσφατο παρέλθουν ότι για τη σημερινή κατάσταση του χλοοτάπητα του arena (σε ένα γήπεδο που συντηρούνταν από τη ΠΑΕ ΑΕΛ καθ’ όλη τη διάρκεια της περυσινής χρονιάς) ευθύνη φέρει σε σημαντικό βαθμό και η διεξαγωγή συναυλιών κατά τη θερινή περίοδο χωρίς στοιχειώδη μέτρα προφύλαξης.
Επίσης το σύστημα αποστράγγισης του γηπέδου, είναι γνωστό αρχής γενομένης της κατασκευής του ότι παρουσιάζει δομικά προβλήματα.
Για όλους τους παραπάνω λόγους η ΠΑΕ ΑΕΛ και φέτος εκτελεί εντατικές εργασίες και αναδομεί όλο τον χλοοτάπητα του γηπέδου arena.
Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας τόσο στο ποιοτικό όσο και στο αισθητικό επίπεδο, θα είναι ορατά σε ένα περίπου μήνα από σήμερα.
Από σήμερα Τετάρτη θα τοποθετηθούν στο γήπεδο απωθητικά πουλιών με δύο ειδικά κανόνια κρότου, σε μία επιπλέον προσπάθεια να αποτρέψουμε και να απομακρύνουμε τα σμήνη αυτών των πουλιών, έχοντας ως αντίκτυπο τις συνεχείς ρίψεις των περιττωμάτων τους».

Προπώληση εισιτηρίων

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι διατίθενται εισιτήρια ημέρας του εντός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (Πέμπτη 26/9, 19:00) στο AEL FC ARENA από τα γραφεία μας, Σκαρλάτου Σούτσου 3 (3ος όροφος) στις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

Τετάρτη (25/9) 9:00 – 18:00

και την Πέμπτη 26/9 ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του AEL FC ARENA τα οποία θα ανοίξουν στις 17:00.

Οι τιμές που ισχύουν είναι οι εξής:

Νότιο πέταλο (Θ1Α-1Β, Θ2, Θ23): 10€

Ανατολική κερκίδα (Θύρες 3-10): 15€

Δυτική κερκίδα (Θύρες 19-22 και Θύρες 14-17): 20€

VVIP (Θύρα 18): 30€

*Tα παιδιά έως 9 ετών εισέρχονται δωρεάν.

*Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα διαθέσει μια ειδικά διαμορφωμένη σουίτα για όλα τα ΑΜΕΑ που θα προσέλθουν στο γήπεδο σύμφωνα με τη διαδικασία που έχει ανακοινωθεί.

ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ

Αγώνας κυπέλλου σήμερα για τον Διαγόρα κόντρα στην ομάδα της Καλλιθέας που αγωνίζεται στην Super League. Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα που έχει φέρει ή Καλλιθέα δείχνουν ότι είναι μια καλή ομάδα. Από την άλλη πλευρά ο Διαγόρας ολοκλήρωσε την μίνι προετοιμασία του και όλοι θέλουν να κάνουν την υπέρβαση. Ο Διαγόρας θα έχει στο πλευρό του τους οργανωμένους οπαδούς τής θύρας 6 και ευελπιστεί στην προέλευση του κόσμου για να δώσουν δύναμη στους παίκτες να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι ή νίκη. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις (17:00).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη δοκιμαστικών για την στελέχωση της ομάδας Κ19, που θα συμμετέχει και φέτος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.