Θέλει πρόκριση με νίκη του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου και το δείχνει

Metrosport Team29 Αυγούστου 2024

Αποστολή στην Ιρλανδία: Κώστας Πετρωτός, Νίκος Κουλιανός

Δεν υπάρχει αδιάφορο ευρωπαϊκό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι κάτι που έχει αποδειχθεί σε όλη την διάρκεια της παρουσίας του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του Δικεφάλου και ειδικά στην δεύτερη θητεία του.

Με αυτό το σκεπτικό αντιμετωπίζει ο 55χρονος τεχνικός και την αποψινή (22:00/Metropolis 95,5 FM, Metrosport.gr Live/Novasports Prime) αναμέτρηση στο στάδιο Τάλατ, στην Ιρλανδία, καθώς σκέφτεται να κατεβάσει μία ανταγωνιστική ομάδα με στόχο την επικύρωση της πρόκρισης στο league stage του Europa league με μία ακόμη νίκη που θα βοηθήσει και την Ελλάδα στο ranking της UEFA.

Με βάση τα όσα δοκίμασε στις προπονήσεις, καταρχάς, το πιθανότερο είναι να κρατήσει τον Κώστα Κουλιεράκη εκτός ενδεκάδας στην τελευταία παρουσία του σε αποστολή του ΠΑΟΚ, λίγο πριν την ενσωμάτωσή του στην νέα ομάδα του, την Βόλφσμπουργκ.

Η τετράδα Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα και Όττο, μπροστά από τον Κοτάρσκι, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να αρχίσει τον αγώνα, ενώ φαίνεται ότι στην σκέψη του Ρουμάνου τεχνικού έχουν θέση στο πλάνο του αγώνα τόσο ο Τάισον όσο και ο Κωνσταντέλιας, δεν αποκλείεται και ο Ζίβκοβιτς.

Το γκολ με ονοματεπώνυμο που θα ψάξει ο ΠΑΟΚ και η… ανακούφιση

Εξάλλου, ένα από τα οφέλη που μπορεί να έχει ο ΠΑΟΚ από το παιχνίδι είναι να δει για πρώτη φορά τον Φέντορ Τσάλοφ να βρίσκει δίχτυα και αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό κίνητρο για να φέρει τον Ρώσο στο αρχικό σχήμα, αντί του Τισουντάλι, χωρίς αυτό να θεωρείται δεδομένο.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι οι άνθρωποι της Σάμροκ αντιμετωπίζουν με… ανακούφιση τη ν απουσία του τραυματία, Μπράντον, καθώς είναι ο παίκτης που, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του προπονητή τους, Στέφεν Μπράντλεϊ τους είχε ταλαιπωρήσει περισσότερο από κάθε άλλον στο παιχνίδι της Τούμπας.

Η δοκιμή που μπορεί να γίνει στα χαφ

Τέλος, η γραμμή που πονοκεφαλιάζει τον Λουτσέσκου περισσότερο μοιάζει να είναι η μεσαία, εκεί που υπάρχουν διαθέσιμοι οι Σβαμπ, Καμαρά, Οζντόεφ, αλλά και ο Θυμιάνης που δεν αποκλείεται να πάρει την ευκαιρία του, αν όχι ως βασικός, ίσως στην διάρκεια; του ματς. Πάντως, την δεδομένη περίοδο, ο παίκτης που μοιάζει σταθερά για τον ΠΑΟΚ στις θέσεις των χαφ είναι ο Στέφαν Σβαμπ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.