Ευρωπαίος... ξανά ο ΠΑΟΚ θέλει να μπει με νίκη

Metrosport Team27 Ιουλίου 2023

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης – Γιώργος Ζαϊρης

Ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, ένα χρόνο μετά. Με ξεκάθαρο στόχο να επιστρέψει αποφασισμένος και νικητής. Κάτι το οποίο δεν έκανε την περσινή σεζόν. Με αντίπαλο την Ισραηλινή Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ θέλει να κερδίσει αφενός και αφετέρου να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση. 

Καλείται να δείξει, πως είναι Ευρωπαίος….ξανά. Από τα πρώτα του βήματα. Στις 20:30 (ζωντανή μετάδοση από το Metropolis 95,5, live metrosport.gr) θα υποδεχθεί την Μπεϊτάρ. Πέρυσι, ο Δικέφαλος είχε ηττηθεί στην Σόφια από την Λέφσκι και είχε κάνει βήματα προς τα πίσω, καθώς ακολούθησε ο οδυνηρός αποκλεισμός. 

Φέτος θέλει να κάνει βήματα προς τα εμπρός. Ο Λουτσέσκου έχει ζητήσει από τους παίκτες του να διεκδικήσουν το γκολ από τα πρώτα λεπτά, να έχουν την μπάλα στην κατοχή τους. Κυρίως να αποφύγουν τα λάθη στην άμυνα, που μπορούν να κοστίσουν σε γκολ όπως είχε συμβεί σε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Ξέρει πολύ καλά ο Λουτσέσκου πως η Μπεϊτάρ θα αγωνιστεί με αμυντικογενή τακτική. 

Θα επιχειρήσουν δηλαδή οι αντίπαλοι να κλείσουν όλους τους διαδρόμους προς την εστία τους. Κατά συνέπεια ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να κερδίσει με καθαρό σκορ τον αντίπαλό του και με όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ. Για να αποκτήσει με αυτό τον τρόπο, ένα ασφαλές προβάδισμα για τον αγώνα ρεβάνς που θα γίνει στις 3 Αυγούστου.

Ο Λουτσέσκου άφησε να εννοηθεί στη χθεσινή συνέντευξη τύπου πως μπορεί να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα και παίκτη ή παίκτες που δεν συμμετείχαν από την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, αλλά από το μεσοδιάστημα. Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος του Ρουμάνου τεχνικού είναι να παρουσιάσει ένα σύνολο ανταγωνιστικό που θα διεκδικήσει την νίκη και μόνο αυτή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.