Θέλει να κάνει…. σαματά πρόκρισης!

Γιώργος Ζαΐρης17 Αυγούστου 2023

Το πιο σημαντικό ματς μέχρι το επόμενο! Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει σήμερα να πει «αντίο» στην Ευρώπη αλλά να κάνει το βήμα για να πλησιάσει στους ομίλους του Conference League. Με τον Αλί Σαμάτα στην κορυφή της επίθεσης και για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα, ο ΠΑΟΚ θέλει να κυριαρχήσει από το πρώτο λεπτό απέναντι στον αντίπαλό του χωρίς όμως να χάσει το μυαλό του, να παρασυρθεί και να προσφέρει φτηνά δώρα στον Μάρκο Λιβάγια και στην παρέα του.

Στις 20:30 (Metrosport.gr, Metropolis 95,5, Novasports Prime) την ώρα που θα σφυρίζει ο Γερμανός διαιτητής την έναρξη της αναμέτρησης (δυστυχώς με την απουσία του VAR) ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει από τους παίκτες του να τηρήσουν το πλάνο και να παραμείνουν ψύχραιμοι ακόμη και αν δεν τους βγει το παιχνίδι. Είναι ματς της υπομονής, η ομάδα με τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει όπως είπε προχθές ο Σβαμπ αλλά σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να μην χάσει αυτή την ευκαιρία. Και είναι επίσης προφανές πως ο κόσμος δεν θα πρέπει να κόψει τον ρυθμό προσφέροντας στους Κροάτες την οποιαδήποτε αφορμή.

Όπως όλα δείχνουν ελάχιστες θα είναι οι αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του πρώτου αγώνα. Ο Κοτάρσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια με την τετράδα στην άμυνα να παραμένει η ίδια. Δηλαδή ο Κεντζιόρα στα δεξιά, ο Εκόνγκ με τον Κουλιεράκη στο κέντρο της και ο Ραχμάν Μπάμπα στα αριστερά. Ο Στέφαν Σβαμπ διατηρεί τη θέση του στην ενδεκάδα έχοντας δίπλα τον Τσιγγάρα με τον Οζντόεφ να έρχεται εφόσον χρειαστεί και πάλι από τον πάγκο. Ο Κωνσταντέλιας θα είναι πίσω από τον Σαμάτα ενώ ο Νάρεϊ διατηρεί τη θέση του με τον Τάισον να είναι στον πάγκο και στα δεξιά θα βρίσκεται ο Ζίβκοβιτς. Να σημειώσουμε πως ο τελευταίος μαζί με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, τον Οζντόεφ και τον Σαμάτα χθες το πρωί ταξίδεψαν στην Αθήνα για να ανανεώσουν τη βίζα τους για να μπορέσουν να ταξιδέψουν στο Εδιμβούργο εφόσον ο ΠΑΟΚ προκριθεί και κληθεί να αντιμετωπίσει τη Χαρτς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.