Άρης: Ο Μάντζιος θέλει και παίκτη «πίσω» από τον Μορόν

Γιώργος Στράντζαλης11 Σεπτεμβρίου 2023

Τα προηγούμενα 24ώρα στον Αρη έδωσαν προτεραιότητα στη μεταγραφή ανασταλτικό χαφ, επιλογή που ήταν αναγκαία και έπρεπε να γίνει… χθες, προκειμένου να βρεθεί ισορροπία στη μεσαία γραμμή. Ο Μπίργκερ Βεστράτε είναι ο “εκλεκτός” και ο παίκτης στον οποίον ποντάρει ο Μάντζιος για τη βελτίωση της αμυντικής συμπεριφοράς της ομάδας του, καθώς οι αριθμοί στο ξεκίνημα της σεζόν έχουν αναδείξει το πρόβλημα.

Σημαντικό όμως είναι να βρεθεί ένας δεύτερος καλός φορ πίσω από τον Λορέν Μορόν, ο οποίος θα λειτουργήσει υποστηρικτικά στον Ισπανό και ταυτόχρονα θα δώσει στον προπονητή την εξτρά επιλογή, αφού δε νοείται ομάδα που κυνηγά στόχους να βγάλει μία σεζόν (ακόμα και έναν γύρο) χωρίς δεύτερο φορ. Δεν έχει (ποδοσφαιρική) λογική και στον Αρη προσπαθούν ακόμη και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου να καλύψουν το κενό. 

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα βέβαια θεωρείται δύσκολο μέχρι σήμερα το βράδυ, οπότε και κλείνει η μεταγραφική περίοδος, να προλάβει ο Αρης να κάνει κίνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες εξετάστηκαν ζεστά κάποιες περιπτώσεις, αλλά για διάφορους λόγους δεν προχώρησε καμία. Είτε γιατί δεν ήταν παίκτες στα αγωνιστικά «θέλω» της ομάδας, είτε γιατί κρίθηκαν πάνω από το μπάτζετ της ομάδας.

Ακόμη κι έτσι, όμως, έχει το περιθώριο να καλύψει το κενό στο διάστημα των μεταγραφών για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Αυτό σημαίνει πως στον Αρη θα συνεχίσουν να ψάχνουν για τον κατάλληλο φορ, αγωνιστικά και οικονομικά, κι αν τα καταφέρουν τότε θα προχωρήσουν σε μεταγραφή. Σε διαφορετική περίπτωση, η θέση θα καλυφθεί εκ των έσω, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή, μέχρι την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Το ιδεατό όμως θα είναι να γίνει κίνηση ούτως ώστε να μη χρειαστεί άλλη μία χρονιά ο Αρης να πάει στον πρώτο γύρο με… πειραματισμούς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.