The Chase: Με αυτά τα κριτήρια επιλέχθηκε η «γυναίκα με τα μαύρα»

Metrosport Team15 Μαΐου 2024

Το «The Chase» είναι ένα από τα τηλεπαιχνίδια που έχουν καταφέρει να εδραιωθούν πλέον στην ελληνική τηλεόραση, με την Μαρία Μάρκου, γνωστή και ως «γυναίκα με τα μαύρα», να είναι ένα από τα... γρανάζια της καλοκουρδισμένης μηχανής, της οποίας ηγείται από τη θέση της παρουσιάστριας η Μαρία Μπεκατώρου.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Μάρκου έκατσε στον καναπέ της εκπομπής «Καλύτερα Αργά», βάζοντας τους τηλεθεατές στο... παρασκήνιο της εκπομπής. Πιο συγκεκριμένα, η «γυναίκα με τα μαύρα» αποκάλυψε στην Αθηναϊδα Νέγκα πώς την επέλεξαν στο τηλεπαιχνίδι του Mega. 

«Έκανα αίτηση για να παίξω στο The Chase. Είχα δει το τηλεπαιχνίδι στο εξωτερικό, ήταν ένα αμιγές παιχνίδι γνώσεων, οπότε είπα ''εδώ είμαστε''», ανάφερε αρχικά.

«Δεν μου αρέσει ο τζόγος. Περνούσα μια περίεργη φάση και ένα απόγευμα του Οκτωβρίου και λέω ''ααα ωραία, κάνε αίτηση''. Έκανα αίτηση, μετά με πήραν τηλέφωνο και μου λένε ''ωραίο βιογραφικό, θες να δοκμαστείς για Chaser;''. Και λέω ''θέλω''. Και δοκιμάστηκα πολύ, πάρα πολύ και με επέλεξαν. Μου έκαναν πάρα πολλές ερωτήσεις», συνέχισε.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο «ατού» της, λέγοντας πως: «Το δυνατό σημείο είναι οι σπουδές μου. Έχω πέντε πτυχία και ένα διδακτορικό. Αλλά είναι λίγο δύσκολο να βάλεις ερωτήσεις για επικοινωνιολογία ή ερωτήσεις νομικής φύσεως ή ερωτήσεις ενωσιακού δικαίου ή ερωτήσεις διεθνών σχέσεων σε ένα τηλεπαιχνίδι γενικών γνώσεων. Οπότε αυτό είναι το δυνατό μου σημείο αλλά δεν έχω την ευκαιρία να το δείξω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.