Θαυμάστρια του Μουρίνιο η μητέρα του Μπέλιγχαμ τον... έψαξε για φωτογραφία

Metrosport Team02 Ιουνίου 2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε καταφέρει να κατακτήσει για 15η φορά στην ιστορία της τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης κερδίζοντας τον τελικό του Champions League κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ που ήταν αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα του μεγάλου αγώνα, ζήτησε μια χάρη από τον Ζοσέ Μουρίνιο που βρίσκονταν στο γήπεδο: Να βγει μια φωτογραφία με τον Πορτογάλο μια θαυμάστριά του, η μητέρα του!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στη Φενέρμπαχτσε, στους οπαδούς της οποίας έστειλε μήνυμα μέσα από το Γουέμπλεϊ και τον τελικό της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Στο φινάλε της αναμέτρησης ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγύριζε τον 15ο τίτλο των Μαδριλένων, όμως έκανε και το χατίρι της μητέρας του και θαυμάστριας του Ζοσέ Μουρίνιο, ζητώντας από τον Πορτογάλο μια φωτογραφία μαζί της.

Αφού του μετέφερε πως η μητέρα του είναι θαυμάστριά του, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ τράβηξε τη φωτογραφία ευχαριστώντας τον Πορτογάλο τεχνικό, σ’ ένα απίθανο στιγμιότυπο και μια ξεχωριστή στιγμή της μεγάλης 1ης νύχτας του Ιουνίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.