Θάνος Μπίρκος: «Τα κιλά μου δεν ήταν ποτέ εμπόδιο στο να είμαι αρεστός ερωτικά»

Metrosport Team10 Ιουλίου 2024

Με αφορμή τη νέα παράσταση «Μια μέλισσα τον Αύγουστο» στο θερινό Λαμπέτη, ο Θάνος Μπίρκος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη το απόγευμα της Τρίτης στον ΣΚΑΪ.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο ηθοποιός, τα κιλά του δεν στάθηκαν ποτέ εμπόδιο στα ερωτικά του. «Έχω υποστεί bullying αλλά οτιδήποτε κι αν έχω ακούσει, το έχω κάνει ασπίδα μου. Δεν έχω εγώ το πρόβλημα που δεν μπορεί να αντέξει ο άλλος να με βλέπει με αυτά τα κιλά. Αν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας και πρέπει να χάσω κιλά για λόγους υγείας, βεβαίως, θα μπω στη διαδικασία και η υγεία είναι πάνω από όλα».

 Eίπε αρχικά ο Θάνος Μπίρκος και συνέχισε «Για την εικόνα μου όμως; Αυτό είναι παρεμβατικό από την άποψη ότι ότι δεν ξυπνάς εσύ κάθε πρωί να δεις εμένα στον καθρέφτη. Είμαι όμορφος, εγώ αυτό λέω. Ένα κομμάτι το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο είναι η ερωτική ανταπόκριση που υπάρχει, το να είμαστε δηλαδή αρεστοί ερωτικά. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει τέτοιο εμπόδιο έχουμε όλοι γοητεία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.