Θάνος Κανούσης: Ποιος είναι ο βιογράφος του Βασίλη Καρρά

Metrosport Team14 Μαΐου 2024

Σε δυο μέρες, στις 16 Μαΐου, αναμένεται να κυκλοφορήσει η βιογραφία του Βασίλη Καρρά με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Καλησπέρα και καλή βραδιά», την οποία υπογράφει ο Θάνος Κανούσης.

Στη βιογραφία του αγαπημένου ερμηνευτή μπορεί κανείς να διαβάσει τα πάντα, τη ζωή του στην οποία βίωσε πόνο, φτώχεια, στενοχώριες, αλλά και την αναγνώρισή του, την αγάπη και τον θαυμασμό που δέχθηκε από τον κόσμο, που πάντα ήταν κοντά του και γέμιζε ασφυκτικά τα μαγαζιά που τραγουδούσε και τους χώρους που έδινε τις συναυλίες του.

Ποιος, όμως, είναι ο βιογράφος του Βασίλη Καρρά;

Ο λόγος για τον Θάνο Κανούση, ο οποίος γεννήθηκε στο χωριό Κοντοβούνι Κοζάνης, που σπούδασε Θέατρο και Κινηματογράφο και εργάστηκε σαν ηθοποιός για περισσότερα από είκοσι χρόνια.

Μάλιστα, για πέντε χρόνια ήταν στέλεχος του Θεάτρου Καισαριανής, έπαιξε στην Επίδαυρο (Ήφαιστος στον Προμηθέα Δεσμώτη με τον Γιάννη Βόγλη) καθώς και στην τηλεόραση (Θέατρο της Δευτέρας) παίρνοντας μέρος σε δέκα τηλεοπτικά σήριαλ και στον Κινηματογράφο.

Σαν σεναριογράφος συνεργάστηκε με τον Γιάννη Καλαμίτση και κείμενά του παίχτηκαν στην ΕΡΤ και στον ΑΝΤ1.

Μέχρι σήμερα, εργάζεται σαν Παραγωγός Συναυλιών (υποστήριξε συνεργαζόμενος με σπουδαίους συνθέτες- τραγουδοποιούς – τραγουδιστές, όπως: Θάνο Μικρούτσικο, Μίμη Πλέσσα, Χρήστο Νικολόπουλο, Νότη Μαυρουδή, Πυξ-Λαξ, Χάρη & Πάνο Κατσιμίχα, Διονύση Τσακνή, Μανόλη Λιδάκη, Γιάννη Ζουγανέλη, Βασίλη Καρρά κ.ά. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.