Θάνατος Μπάλντοκ-Ξέσπασμα Μάνεση: «Πόσο πιο χαμηλά; Πόσο απέχει ο πάτος;»

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2024

Κόλαφος κατά των ρεπορτάζ, που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, μετά τον θάνατο του ποδοσφαιριστή, Τζορτζ Μπάλντοκ, στάθηκε ο Νίκος Μάνεσης, το πρωί του Σαββάτου (12/10).

Στο ξεκίνημα της εκπομπής του, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής σημείωσε ότι όλα αυτά τα ρεπορτάζ έγιναν συνειδητά, για λόγους τηλεθέασης, σημειώνοντας με νόημα ότι οι συγγνώμες ήταν πρόσχημα, μετά τον σάλο που προκλήθηκε.

Η τοποθέτηση του Νίκου Μάνεση:

«Βγήκε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας και μίλησε για δημοσιογράφους, όχι όλους, αλλά όλους μας παίρνει η μπάλα, οι οποίοι δεν θέλω να επαναλάβω τι έκαναν, είναι γεμάτα τα social media, έκαναν αυτό, το οποίο έκαναν. Υπήρχε στεναχώρια, δεν βγήκε οργή για αυτό. Βγήκε πίκρα και στεναχώρια για το σινάφι μας.

Χάθηκε για όποιον λόγο χάθηκε και δεν είναι είδηση αν στην τουαλέτα π.χ. είχε χρυσό ρουμπινέ ή όχι. Εγώ θέλω να πω επειδή έχουν επαναληφθεί αυτά τα γεγονότα και έχουν πέσει και στα μαλακά στο παρελθόν πόσο πιο χαμηλά;

Πόσο πια απέχει ο πάτος; Αν πω τι πρέπει να γίνει, θα παίζω για καμιά εβδομάδα στις εκπομπές και δεν το επιθυμώ. Δεν είναι λάθος, τα λάθη συγχωρούνται. Όλοι μας κάνουμε λάθη.

Οι συγγνώμες ξεκίνησαν όταν υπήρξε κατακραυγή. Ήταν συνειδητό για λόγους τηλεθέασης. Κάποιος πρέπει να το τελειώσει αυτό. Πόσο πιο χαμηλά;», υποστήριξε ο Νίκος Μάνεσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.